Adžović: Cjelokupan naš rad i djelovanje isključivo je vezan za Tuzi i državu Crnu Goru

"Zaista smatram da je neophodno da se u administraciji gradske opštine Tuzi pruži istinska šansa novim, stručnim i mladim ljudima koji će brže i energičnije rješavati probleme sa kojima se suočavaju stanovnici Tuzi", istakao je Adžović
58 pregleda 3 komentar(a)
Samir Adžović, Foto: Socijaldemokrate
Samir Adžović, Foto: Socijaldemokrate
Ažurirano: 06.11.2017. 10:35h

Cjelokupan naš rad i djelovanje isključivo je vezan za Tuzi i državu Crnu Goru. Uvijek ćemo biti na braniku interesa Tuzi i naše države i nećemo ni po koju cijenu dozvoliti da nam, kao nekim drugima, uskopartijski ili nečiji lični interesi budu preči i na taj način dovoditi u pitanje prosperitet Tuzi i države Crne Gore, saopštio je danas Samir Adžović, nosilac liste "Socijaldemokrate - Ivan Brajović - Dosljedno za Tuzi".

On je dodao da Socijaldemokrate po prvi put nastupaju na lokalnim izborima u gradskoj opštini Tuzi, te da predstavljaju novu snagu koja će, bez ikakve sumnje, biti dio buduće vlasti i na taj način biti u prilici da radi na poboljšanju kvaliteta života u Tuzima.

"Socijaldemokrate su pravo osvježenje na političkoj sceni u Tuzima, zato što donose jedan novi duh i novu političku kulturu koja se ne zasniva na sitnom politikantstvu, već na konkretnim rješenjima, koja smo ponudili u našem izbornom programu. U pitanju je progresivan program koji se zasniva na objedinjavanju svih naprednih ideja koje baštini savremeni zapadni svijet. Ukazivanjem podrške nama Socijaldemokratama, stanovnici Tuzi će biti u prilici da osjete konkretne pomake u pogledu kvaliteta njihovog života, jer zaista smatram da je neophodno da se u administraciji gradske opštine Tuzi pruži istinska šansa novim, stručnim i mladim ljudima koji će brže i energičnije rješavati probleme sa kojima se suočavaju stanovnici Tuzi", istakao je Adžović.

Adžović je dalje naveo da su Socijaldemokrate garant očuvanja ideje socijalne pravde i ravnopravnosti, te da će voditi dosljednu politiku u interesu svih stanovnika Tuzi, bez obzira na njihovu vjersku i nacionalnu pripadnost, jer su Socijaldemokrate istinska građanska stranka.

Lokalni izbori u Tuzima održaće se 26. novembra.

Bonus video: