Arsović: Demokrate nijesu demantovale da ne poznaju zakone Crne Gore

"Jeftino politikanstvo koje su kod Demokrata prepoznale i njihove koalicione kolege, građani su ocijenili na pravi način"
63 pregleda 3 komentar(a)
DPS logo, Foto: DPS
DPS logo, Foto: DPS
Ažurirano: 09.02.2018. 19:24h

Odbornik DPS u Skupštini Glavnog grada Vladan Arsović kazao je da Demokrate ni u ponovljenom reagovanju nijesu demantovale da ne poznaju zakone Crne Gore.

On je reagovao na saopštenje u kojem Demokrate pozivaju DPS da kažu, ako smiju, jesu li za betonizaciju obale Morače.

"Demokrate ni u ponovljenom reagovanju nijesu demantovale da ne poznaju zakone Crne Gore i procedure, niti su pokušale da kažu šta u Nacrtu kasarne Morača nije urađeno uz poštovanje svih propisa predviđenih zakonima? Jer znaju da je sve urađeno u skladu sa važećom legislativom u ovoj oblasti, i zbog toga bježe u politikanstvo i populizam, koji su i sinonim za ovu partiju. Zato svakim danom pokazuju da su bile u pravu njihove koalicione kolege koje su ih uporedile sa “džeparošima sa sutomorske plaže”, jer politički oportunizam kojim pokušavaju da prikupe koji glas više i podsjeća upravo na to. Ukoliko Demokrate pak, ne znaju procedure predviđene zakonima o donošenju planova, to je još veći problem jer njihovi odbornici sjede u Skupštini Glavnog grada i trebalo bi da rade u interesu svih građana. Pokazalo se, međutim, da rade samo u svom interesu, tražeći svaku priliku da svoje političko neznanje prikažu kao brigu za grad i građane. Da im to baš ne polazi za rukom neupitno govore brojke na izborima održani u šest opština gdje Demokrate ukupno nijesu uspjeli da osvoje mandata koliko DPS samo u Tuzima. Jeftino politikanstvo koje su kod Demokrata prepoznale i njihove koalicione kolege, građani su ocijenili na pravi način. Možda je i to razlog za nervozu koju pokazuju na svakom koraku, jer ne mogu još dugo obmanjivati javnost ničim utemeljenom dramaturgijom, lažnim emocijama i populizmom. Jer građani sve više u tome prepoznaju vapaj za osvajanje vlasti radi zadovoljstva ogromnih sujeta i naraslih ambicija, kako im je to lijepo rekao njihov koalicioni partner", saopštio je Arsović.

Bonus video: