Bar: Srpsko prosvetno društvo podržalo koaliciju DF-SNP

"Srbi i na ovim izborima imaju samo jedan izbor", poručio je Strugar
102 pregleda 3 komentar(a)
Nebojša Strugar, Foto: DF – SNP, Za grad koji volimo
Nebojša Strugar, Foto: DF – SNP, Za grad koji volimo
Ažurirano: 24.05.2018. 08:29h

Medijski tim liste "DF – SNP, Za grad koji volimo“ objavio je da je ovu koaliciju podržao Nebojša Strugar, dugogodišnji istaknuti funkcioner i odbornik opozicije u Baru i aktuelni predsjednik Srpskog prosvetnog društva Bar. U saopštenju se navodi da je Strugar u svoje ime i u ime Srpskog prosvetnog društva Bar dao “punu podršku listi DF – SNP Za grad koji volimo “koju predvodi moj prijatelj i dosledni opozicionar mr Dejan Đurović“.

"Kao dugogodišnji srpski odbornik u Baru i zastupnik srpskih nacionalnih interesa osjećam potrebu da apelujem na Srbe u Baru da svoje povjerenje poklone ovoj koaliciji, koja će biti najbolji zastupnik njihovih interesa u lokalnom parlamentu i budućoj vlasti. Srbi i na ovim izborima imaju samo jedan izbor. Oni imaju svoju nacionalnu stranku – Novu srpsku demokratiju, koja je najveća stranka u okviru vodećeg opozicionog saveza - Demokratskog fronta, i jedini logičan i normalan izbor, kada su lokalni izbori u pitanju je da glasaju za koaliciju koja je na glasačkom listiću pod brojem jedan", poručio je Strugar.

Završni promotivni skup Koalicije "DF – SNP, Za grad koji volimo“ je večeras u 20 časova u velikoj Sali Skupštine Opštine Bar.

Bonus video: