Barski privrednik i filantrop Cakan prvi predsjednik Pozitivne u Baru

"Naša su primarna ciljna grupa u Baru apstinenti, a zatim i mladi"
83 pregleda 10 komentar(a)
Radomir Novaković, Foto: Anto Baković
Radomir Novaković, Foto: Anto Baković
Ažurirano: 01.09.2013. 19:34h

Poznati barski privrednik i filantrop Radomir Novaković Cakan izabran je večeras za prvog predsjednika barskog odbora Pozitivne Crne Gore (PCG).

Novaković, vlasnik lanca radnji sportske opreme "Cakan", zahvalio je na povjerenju članovima odbora i najavio da mu je cilj da na predstojećim lokalnim izborima u Baru nadmaši 2.700 glasova, koliko je PCG kao debitant osvojila na parlamentarnim izborima.

"Naša su primarna ciljna grupa u Baru apstinenti, a zatim i mladi. U izboru članova svih naših mjesnih odbora poštovaćemo vjersku i nacionalnu raznolikost Bara, imaćemo 30 odsto žena u rukovodećim tijelima, a prednost će imati mladi i obrazovani ljudi", rekao je nakon izbora Novaković na prvoj sjednici OO PCG Bar.

Član Predsjedništva PCG Goran Đurovič istakao je da je cilj stranke u Baru da parlamentarne rezultate narednog proljeća na lokalnim izborima popravi za najmanje hiljadu novih glasova.

Na sjednici OO na kojoj su bili i članovi najužeg rukovodstva PCG Mladen Bojanić i Srđan Perić, donijeta je i odluka o formiranju 22 mjesna odbora stranke u Baru.

Bonus video: