"Batinaši se razilaze iz policijskih džipova ispred DPS-a"

Na stranici se dodaje da se "razilaze nakon uspješno odrađenog posla, odmah nakon izazvanih nereda i razbijenih mirnih protesta DF-a"
119 pregleda 300 komentar(a)
batinaši i MUP, Foto: Youtube screenshot
batinaši i MUP, Foto: Youtube screenshot
Ažurirano: 26.10.2015. 20:48h

Na internetu se pojavio još jedan snimak koji navodno dokazuje povezanost inicijatora nereda i MUP-a Crne Gore, na subotnjim protestima ispred Skupštine.. Na snimku se vidi grupa momaka, obučenih u trenerke i sa kapuljačama preko glave, kako navodno izlaze iz policijskih džipova ispred stare zgrade Vlade. Momci se po izlasku iz džipova brzo razilaze.

"Pripadnici specijalnih batinaških i provokatorskih jedinica ANB na snimku u patikama i trenerkama sa kapuljačama nakon što su istovareni iz policijskih džipova ispred štaba UDBE (sjedište DPS, stara zgrada Vlade), razilaze se nakon uspješno odrađenog posla odmah nakon izazvanih nereda i razbijenih mirnih protesta DF-a. Sati je 23:20 Subota, 24. oktobar 2015.", navodi se na stranici "Sloboda traži ljude".

Na stranici se dodaje da se "razilaze nakon uspješno odrađenog posla, odmah nakon izazvanih nereda i razbijenih mirnih protesta DF-a".

Bonus video: