Bečić: Ako budem mogao da sjedim, dolazim na sučeljavanje

Bečić je operisan kasno sinoć u Kliničćkom centru Crne Gore, nakon završetka prve debate na RTCG
60 pregleda 42 komentar(a)
Aleksa Bečić, Foto: Luka Zeković
Aleksa Bečić, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 20.05.2014. 17:30h

Nosilac liste Socijalističke narodne partije (SNP) u Podgorici, Aleksa Bečić, kazao je da će, ukoliko bude fizički u mogućnosti, doći na sučeljavanje kandidata za podgoričkog gradonačelnika na TV Vijesti.

Bečić je operisan kasno sinoć u Kliničćkom centru Crne Gore, nakon završetka prve debate na RTCG.

Operacija slijepog crijeva uspješno je zavšena.

"Srećom sve je uspješno okončano. Nalazim se na Hirurškom odjeljenju KBC, osjećam se dobro, ali imajući u vidu da je bio u pitanju hirurški zahvat, postoperativni tok je dosta spor. Ako ikako fizički budem u mogućnosti da sjedim, vrlo rado ću doći u emisiju kod Petra Komnenića. Ali, ukoliko me spriječi viša sila da ne dođem, siguran sam da će svi razumjeti. Moja poruka građanima je jasna i poznata, čuli su je više puta, zato ne sumnjam u pozitivan odnos građana 25. maja", rekao je Bečić TV Vijesti.

Na prvom sučeljavanju kandidata za podgoričkog gradonačelnika, na RTCG, Bečić je bio jedini koji se bavio gradskim problemima, optužujući DPS da nudi projekte koje je obećavao i prije četiri godine, a koji ni danas nijesu završeni. On je, između ostalog, kao primjere naveo izgradnju istočne tribine gradskog stadiona, škola, pijace na Koniku i Tuzima, bazena, doma za stare...

Bonus video: