Bečić: Ko ostane kući, pomaže DPS-u više nego njihov aktivista

Lider Demokrata je kazao da država nakon 17. oktobra više neće biti tajkunska država i da se “Crnom Gorom neće više upravljati iz mračnih soba na primorju”
117 pregleda 43 komentar(a)
Demokrate, Podgorica, Foto: Demokrate Crne Gore
Demokrate, Podgorica, Foto: Demokrate Crne Gore
Ažurirano: 12.10.2016. 20:11h

Nosilac izborne liste Demokrata “Pobjede, a ne podjele” Aleksa Bečić poručio je da država nakon 17. oktobra više neće biti tajkunska i da se “Crnom Gorom neće više upravljati iz mračnih soba na primorju”.

On je pristalicama i građanima Crne Gore sa završne konvencije u Podgorici poručio da 16. oktobra niko nema pravo na grešku i da svi treba da izađu na izbore.

“Oni koji ostanu kućama pomažu DPS-u više nego njihov aktivista”, rekao je Bečić na završnj konvenciji u Podgorici.

Lider Demokrata je kazao da država nakon 17. oktobra više neće biti tajkunska država i da se “Crnom Gorom neće više upravljati iz mračnih soba na primorju”.

On je poručio penzionerima da na izborima “ne glasaju one koji ih ucijenjuju zarađenim””Časno ste radili i zaradili, nije vam dao ni Milo ni Aleksa, ne glasajte za onekoji su vam zamrzli penzije a onda ih odmrzli pred izbore,”reako je on.

Potpredsjednica Demokrata i kandidatkinja za poslanicu Zdenka Popović poručila je lideru DPS-a i premijeru Milu Đukanoviću da je “gotov”. “Hoćemo časne, čestite i nekorumpirane pojedince koji će radti u interesu građana a ne tajkuna. Više nas je zato su zato se 16.oktobra borimo olovkom,” rekla je ona.

Kandidat za poslanika Miodrag Mijo Martinović pozdravio je “liberale sa kojima je 90-tih palio baklju za nezavisnu Crnu Goru”.

“Prebijali su nas i hapsili, a sada preispituju naš patriotizam. Sa ovog mjesta pozdravljam Slavka Perovića koji je upalio baklju slobode,”rekao je on.

"Postojaće Crna Gora dok je Lovćena i Durmitora....," poručio je on u poruci bivšem lideru LSCG.

Poslanici Velizar Kaluđerović i Neven Gošović kazali su da su mjesta u vrhu poslaničke liste prepustili mladima, jer je neophodna smjena generacija.

Predsjednik Gradskog odbora Demokrata Vladimir Čađenović poručio je premijeru da će se “pridružiti onome ko mu je pomagao”. “Vas je povezala ljubav prema šleperima cigareta. Crna Gora će biti jača kada Đukanović bude u Spužu,” rekao je.

On je izrazio nadu da će građani kazniti DPS i Đukanovića zbog “Limenke, Bazara, Marka Radovića, zbog velike pohare države...”

Kandidat za poslanika Miomir Pejović kazao je da će “razbiti organizovanu kriminalnu grupu Đukanovića, Gvozdenovića, Stijepovića i Mugoše” kao što su razbili Budvansku.

“Katniću otvorićemo ti oči i odvezati ruke posije 17.oktobra da vidiš Telekom, Bazar...Moraćemo dobtii odgovor ko je ubio Duška Jovanoića, “ rekao je Pejović.

Bonus video: