"Biram Bar" Demokratama: Napadate nas po naređenju centrale iz Podgorice

"Mi smo u priču koja se zove Biram Bar ušli kao poznati ljudi, svojim imenima ne krijuci se iza centrale. Isto radimo i sada. Svojim imenima i prezimenima stojimo iza naših odluka"
957 pregleda 5 komentar(a)
Biram Bar, Foto: Biram Bar
Biram Bar, Foto: Biram Bar

"Poštovana uniformisana gospodo iz Demokrata, naš narod kaže - pametni ljudi se uče na tuđim greškama. Oni drugi na svojim", odgovorili su iz Biram Bar.

"Vi izgleda niste ništa naučili tokom kampanje za izbore u Baru. Tada vam je jedina meta u kampanji bio Biram Bar. I prošli ste tako kako ste prošli. Od 3D animacija i velikih obećanja nije ostalo ništa. Istu stvar radite i sada. Napadate Biram Bar po naređenju centrale iz Podgorice i ne shvatajući da time ne pomažete nikome u Baru", piše u saopštenju.

"Vaše je pravo da se, izgleda, po uzoru na one u Sjevernoj Koreji, oblačite isto. Takođe je vaše pravo da u vašoj stranci donosite odluku da svi moraju isto da razmišljaju. No nemate pravo da tu vrstu jednoumlja koja vam je svojstvena namećete građankama i građanima Bara. Mi smo u priču koja se zove Biram Bar ušli kao poznati ljudi, svojim imenima ne krijuci se iza centrale. Isto radimo i sada. Svojim imenima i prezimenima stojimo iza naših odluka", dodaju iz Biram Bar.

Dodaju da je za sada sigurno da će o odlukama prvo obavijestiti građane Bara.

"Vi ćete o tome saznati kada vam prenesu vasi botovi koje huškate na nas po portalima. I za kraj, ali ne kao poslednje, pošto niste naučili: kako sijete- tako ćete i žnjeti", zaključuje se.

Bonus video: