Biram Crnu Goru: Novaković pozvan na molitveni doručak u Vašingtonu

"Ovo je jedinstvena prilika za mladu stranku kakva je Biram Crnu Goru da američkim zvaničnicima u izbornoj godini predstavimo naše viđenje daljeg razvoja Crne Gore", rekao je Novaković
5506 pregleda 10 komentar(a)
Radomir Novaković Cakan, Foto: Biram Crnu Goru, Biram Crnu Goru
Radomir Novaković Cakan, Foto: Biram Crnu Goru, Biram Crnu Goru

Predsjednik stranke Biram Crnu Goru Radomir Novaković Cakan dobio je poziv na molitveni doručak koji se tradicionalno održava početkom februara u Vašingtonu, saopšteno je danas iz te partije

"Ovo je jedinstvena prilika za mladu stranku kakva je Biram Crnu Goru da američkim zvaničnicima u izbornoj godini predstavimo naše viđenje daljeg razvoja Crne Gore", rekao je Novaković.

On je dodao da se veoma raduje ovom pozivu.

“Politički, ovo je važan signal, zato što je administracija predsjednika Trampa odlučila da pozove Biram Crnu Goru koja će biti jedina vanparlamentarna stranka iz Crne Gore na tako važanom događaju", rekao je Novaković.

Molitveni doručak se jednom godišnje održava u Vašingtonu, a ovaj, 68. po redu će biti 6. februara 2020 godine. Ovaj događaj, koji je prvi pokrenuo Abraham Vereide, zapravo predstavlja seriju sastanaka, svečanih ručkova i večera koji se održavaju od 1953. godine, a od 1980. godine se održavaju u Vašingtonskom Hiltonu.

Bonus video: