Bogdan Fatić jednoglasno izabran za predsjednika OO DPS Berane

"Novoizabrani predsjednik se zahvalio dosadašnjem predsjedniku Opštinskog odbora DPS, Budimiru Dabetiću, i poručio da je svjestan složenosti trenutka u kojem preuzima ovu značajnu funkciju"
149 pregleda 0 komentar(a)
Bogdan Fatić, Foto: Screenshot (YouTube)
Bogdan Fatić, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 30.04.2015. 15:26h

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Berane jednoglasno je donio odluku da za predsjednika Opštinskog odbora izabere Bogdana Fatića.

„Sjednica je pokazala puno jedinstvo Demokratske partije socijalista u Beranama i opravdala epitet najjačeg političkog subjekta sa 17 odborničkih mandata u lokalnom parlamentu“ – saopšteno je nakon sjednice Opštinskog odbora.

Bogdan Fatić je rođen 1976. godine u Beranama. Diplomirani je inženjer elektrotehnike. Zaposlen je u „Telemach“ Podgorica – rukovodilac za Berane, Bijelo Polje i Plav. Bio je potpredsjednik OO Savjeta mladih DPS Berana. Član je Opštinskog i Izvršnog odbora DPS u dva mandata. Odbornik u Skupštini opštine Berane u dva mandata.

Fatić se zahvalio dosadašnjem predsjedniku Opštinskog odbora DPS dr Budimiru Dabetiću, i poručio da je svjestan složenosti trenutka u kojem preuzima ovu značajnu funkciju, da će Partija biti otvorena za sve i da očekuje i dalje dobru saradnju sa svim partijskim organima na državnom nivou i sa svim članovima naše partije.

Bonus video: