Bogojević: Partijsku logiku zamijeniti odgovornom logikom

Suhih je kazao da je ova koalicija osnovana iz razloga da bi Podgorica zaživila
6 komentar(a)
Ažurirano: 15.05.2014. 20:23h

Nosilac liste koalicije Evropsko lice Podgorice prof. dr Dragan Bogojević, na večerašnjoj tribini koalicije Evropsko lice Podgorice u Tološima, kazao je da da mu je čast da predvodi ovaku listu, sa ljudima koji iskreno rade za dobrobit i napredak Podgorice.

"Da bismo promijenili način vođenja politike u Glavnom gradu, moramo partijsku logiku da zamijenimo odgovornom logikom, da institucije koje su zarobljene partijskim kadrovima zamijenimo ljudima koji su stručni, posvećeni i odgovorni i koji znaju, hoće, vole, imaju ideja da se ovaj grad razvije da bude na upotrebi svih građana, a ne samo partijskim ljudima koji su bliski onima koji drže ključeve ovoga grada", naglasio je Bogojević.

Kandidat za odbornika na izbornoj listi koalicije Evropsko lice Podgorice dr Đorđe Suhih je kazao da je ova koalicija osnovana iz razloga da bi Podgorica zaživila i da bi postala moderan i evropski grad.

"Mi želimo da pitamo šta vama nedostaje u vašem naselju, jer niko to ne moze znati bolje od vas, od ljudi koji tu žive. Ne možemo mi crtati Tološe, to treba da radite vi", rekao je dr Suhih.

Kandidat za odbornika na izbornoj listi koalicije Evropsko lice Podgorice Srđan Perić je kazao da oni traže podršku za nov i ozbiljan princip upravljanja gradom, koji podrazumijeva departizaciju, depolitizaciju i koji podrazumijeva da će najbolji biti na najodgovornijim pozicijama.

Perić je naglasio da svi mi predvodimo istorijsku šansu da imamo gradonačelnika koji nije član ni jedne političke strukture.

Galerija

Bonus video: