BS u koaliciji sa DPS na izborima u Podgorici

Kako je saopšteno iz te partije, njihovi zahtjevi za ulazak u predizborni aranžman zasnovani su "na realnim potrebama naših sunarodnika koji žive u svim sredinama u okviru Podgorice"
87 pregleda 16 komentar(a)
Bošnjačka stranka, Foto: Bošnjačka stranka
Bošnjačka stranka, Foto: Bošnjačka stranka
Ažurirano: 30.04.2018. 19:43h

Bošnjačka stranka (BS) na nivou Glavnog grada odlučila je da se na predstojećim lokalnim izborima u Podgorici, zakazanim za 27. maj nastupi u koaliciji sa Demokratskom partijom socijalista (DPS).

Kako je saopšteno iz te partije, zahtjevi BS za ulazak u predizborni aranžman zasnovani su "na realnim potrebama naših sunarodnika koji žive u svim sredinama u okviru Podgorice".

"Veća zastupljenost Bošnjaka-muslimana u institucijama Glavnog grada, izgradnja putne, vodovodne i komunalne infrastrukture u sredinama koje naseljavaju naši sunarodnici, kao i veća budžetska izdvajanja za privredne projekte su bili osnovni uslovi pregovaranja dvije partije. Uvjereni smo da birači i simpatizeri Bošnjačke stranke prepoznaju naša zalaganja i da će nam ukazati povjerenje kako bi nastavili da ih autentično predstavljamo u Skupštini i Izvršnoj vlasti u okviru Glavnog grada. Bošnjačka stranka će na zajedničkoj odborničkoj listi imati dva kandidata, i to dr Nedžad Drešević, stomatolog i mr Sead Šahman, dipl. ecc", kazali su iz Bošnjačke stranke.

Bonus video: