Bulatović: SNP u Kolašinu nastavlja da postoji samo zbog saopštenja

"Imamo viziju razvijenog Kolašina koju će u saradnji sa Vladom Crne Gore, realizovati naši kadrovi"
1364 pregleda 3 komentar(a)
Ilustracija, Foto: DPS, DPS, DPS, DPS
Ilustracija, Foto: DPS, DPS, DPS, DPS

Socijalistička narodna partija (SNP) u Kolašinu nastavlja da postoji samo zbog saopštenja, tvrde iz kabinete predsjednika Opštine Milosava Bulatovića, u reagovanju na saopštenje te stranke.

Opštinski odbor (OO) SNP je pozvao aktuelnu kolašinsku vlast da prezentuje svoje učinke, to jest, učinke dva potpredsjednika Opštine, menadžera i četiri sekretara.

"Gubitnički analitičari kolašinskog SNP-a nastavljaju da pokazuju da ova partija u Kolašinu postoji i radi samo saopštenjima. Nakon što su sebe utopili u neučinak neuspješne koalicije svoje članstvo prepustili "frontovcima" i još više "crvenim kravatama", sada se samo glasnu saopštenjima, tek da se pokaže da postoje", piše u reagovanju.

Kolašinski SNP će, tvrde iz Bulatovićevog kabineta, "ostati zapamćena kao partija koja je svoje članove ostavljala bez posla samo da bi pojedinci sačuvali svoja mjesta u bivšoj lokalnoj vlasti".

"Naravno da je ostacima SNP-a lakše da prebroje opštinske funkcionere , nego učinke aktuelne kolašinske vlasti. Za razliku od njih koji su samo statirali u neuspjesima prethodne vlasti, mi radimo, pratimo razvojne projekte grada, uvažavamo potrebe i inicijative gradjana, ulažemo u saobraćajnu i komunalnu infrastrukturu, stvaramo uslove za dolazak investitora koji će otvoriti nova radna mjesta. Imamo viziju razvijenog Kolašina koju će u saradnji sa Vladom Crne Gore, realizovati naši kadrovi", navodi se u reagovanju.

Prethodna vlast je, tvrde, postojala zbog same sebe, "aktuelna vladajuća koalicija postoji zbog građana Kolašina, koji su nam dali povjerenje".

Iz Bulatovićevog kabineta kažu da će to povjerenje opravdati, između ostalog, "tako što je značajno povećan obim posla, što je omogućilo "otvranje novih radnih mjesta za mlade, stručne i profesionalne kadrove".

"Sa svako novo radno mjesto smo dobili saglasnost Vlade, jer smo ga obrazložili stvarnim potrebama radnih zadataka i obaveza koje smo planirali i koje ćemo realizovati. Neka se ostaci SNP-a prisjete brojnih nezakonitosti, koje su imali u radu. Jedna od njih je i nezakonito postavljanje načelnika Komunalne policije što je potvrđeno i Odlukama Upravnog suda. Uzaludan im je posao da građane Kolašin uče kako da "čitaju" ono što mi radimo. Sa puno odgovornosti i realizovanih projekata, mi ćemo izaći pred građane Kolašina dok su oni "pročitani" za sva vremena", zaključuje se u reagovanju iz kabineta predsjednika Opštine.

Bonus video: