Bulatović: Unaprijediti koalicioni sporazum budvanske vlasti

"Unapređenje koalicionog sporazuma je neophodno radi još efikasnijeg zajedničkog rada naše vlasti u Budvi", kazao je Bulatović
574 pregleda 5 komentar(a)
Vladimir Bulatović, Foto: Crnogorska
Vladimir Bulatović, Foto: Crnogorska

Predsjednik budvanskog odbora Crnogorske i prvi potpredsjednik opštine Budva Vladimir Bulatović ocijenio je da vlast u Budvi funkcioniše neuporedivo bolje u odnosu na prethodnu i "da o tome svjedoče rezultati".

"Dešava se da u vladajućoj koaliciji u Budvi imamo različita mišljenja o istim pitanjima, što je u jednom demokratskom i pluralnom ambijentu kakav njegujemo danas u Budvi i pirodno. Ipak, postoje pitanja oko kojih bi trebalo da imamo najširu saglasnost", rekao je Bulatović.

Dodao je da je u Budvi danas potrebno unapređenje sporazuma o zajedničkom obavljanju vlasti i da očekuje da će se to i desiti.

"Unapređenje koalicionog sporazuma je neophodno radi još efikasnijeg zajedničkog rada naše vlasti u Budvi", kazao je Bulatović.

On je dodao da se od jula prošle godine, kada je Crnogorska postala dio većine u Budvi, najviše uradilo na onim pitanjima na kojima on insistira od kada je izabran za prvog potpredsjednika opštine.

"Od kada sam izabran za prvog potpredsjednika opštine Budva, aktivirali smo Antikorupcijsko tijelo u opštini koje radi punom parom i uvodimo disciplinu u rad zaposlenih. Sačinili smo i preliminarni imovinski karton opštine Budva, donijeli veoma važnu odluku o privremenim lokacijama i planira se reorganizacija Turističke organizacije. To su vidljivi pomaci, a biće ih još", rekao je Bulatović.

Bonus video: