Burić: Demokrate su ljubomorne na postignuća DPS-a u Nikšiću

On je podsjetio Demokrate da su u Nikšiću na vlasti DPS i Socijeldemokrate „zbog toga što smo dobili podršku građana, dok ste vi iz izborne trke pobjegli“
358 pregleda 0 komentar(a)
Marko Burić, Foto: DPS
Marko Burić, Foto: DPS
Ažurirano: 18.09.2017. 18:29h

U Demokratskoj Crnoj Gori su ljudbomorni na postignuća vlasti u Nikšiću, jer tamo gdje Demokrate vladaju nema rezultata, ocijenjeno je iz Demokratske partije socijalista (DPS).

Potpredsjednik Demokrata, Momo Koprivica ocijenio da Nikšić dočekuje 73. godišnjicu oslobođenja od fašizma nalazeći se pred potpunim ekonomskim, socijalnim i demografskim sunovratom.

Marko Burić iz nikšićkog Odbora DPS-a tvrdi da su Demokrate demagoškim "performansima" u Nikšiću pokušavale da pokvare svečanost i raspoloženje Nikšićana na Dan opštine.

„Ništa drugo od njih danas nijesmo mogli ni očekivati, jer je to dobro poznata strategija destrukcije, koju "Miloševićevi politički unučići" baštine još iz nekadašnje Socijalističke narodne partije“, naveo je Burić u reagovanju.

On je ocijenio da Nikšićani ne nasijedaju na jeftine manipulacije.

„Na vašu žalost, najubjedljivije vas demantuju rezultati koje DPS ostvaruje u gradu pod Trebjesom. Demantuje vas sve ono što smo postigli u prethodnom periodu, a nastaviće da vas demantuju projekti koje ćemo u narednom periodu realizovati, u cilju poboljšavanja uslova i standarda života svih građana Nikšića“, poručio je Burić.

Kako je rekao, histerični i besmisleni nastupi Demokrata sigurno neće zaustaviti DPS.

Prema riječima Burića, podaci sa kojima su Demokrate nastupile u Nikšiću, tačni su koliko i onaj kada su tvrdili da su obišli 200 hiljada domaćinstava, iako ih u čitavoj državi ima ukupno 192 hiljade. „Jedino, ako nijeste obilazili neka domaćinstva u ovim rezervnim državama čija državljanstva ste prigrabili kada vam je to bilo profitabilno“.

„Razumijemo da ste ljubomorni na naša postignuća u Nikšiću, jer tamo gdje vršite vlast sa opozicionim saborcima, rezultata nema. Ipak, priznajemo da ste u nečemu bolji: u zapošljavanju kuma i rođaka - nema vam takmaca, u lansiranju sinova vaših funkcionera na profitabilne državne funkcije - ubjedljivo vodite, a u podmetanju stranaca za predsjednika opšine - prvi ste!", naveo je Burić.

On je podsjetio Demokrate da su u Nikšiću na vlasti DPS i Socijeldemokrate „zbog toga što smo dobili podršku građana, dok ste vi iz izborne trke pobjegli“.

„Nadaleko je poznato da Nikšićanke i Nikšićani prema prevrtljivcima i demagozima pokazuju prkos i prezir. Zbog toga se vaša politička sudbina u ovom gradu neće puno razlikovati od one koju je zadesila partiju iz koje ste nastali. Bili ste i ostaćete vječni gubitnici“, poručio je Burić.

Bonus video: