Cakan vodi Pozitivnu na izborima u Baru?

Novaković je vlasnik lanca radnji sportske opreme "Cakan", a u septembru je izabran za prvog predsjednika opštinskog odbora Pozitivne u Baru
32 komentar(a)
Radomir Novaković Cakan, Foto: Privatna arhiva
Radomir Novaković Cakan, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 25.03.2014. 08:05h

Poznati barski privrednik Radomir Novaković Cakan vjerovatno će biti nosilac liste Pozitivne Crne Gore na lokalnim izborima u tom gradu, sasznaju “Vijesti” u barskom odboru Pozitivne.

Novaković je vlasnik lanca radnji sportske opreme "Cakan", a u septembru je izabran za prvog predsjednika opštinskog odbora Pozitivne u Baru.

Barski odbor Pozitivne, poslije podgoričkog, može se smatrati najjačim, jer su u njemu članovi Predsjedništva Goran Đurović i Emin Duraković, te član Glavnog odbora Neđeljko Đurović.

Izvor iz vrha Pozitivne na državnom nivou “Vijestima” je rekao da još nije odlučeno ko će biti nosilac liste za barske izbore.

Novaković je, kada je izabran na čelo barske Pozitivne, kazao da su primarna ciljna grupa u Baru apstinenti, a zatim i mladi.

“U izboru članova svih naših mjesnih odbora poštovaćemo vjersku i nacionalnu raznolikost Bara, imaćemo 30 odsto žena u rukovodećim tijelima, a prednost će imati mladi i obrazovani ljudi", kazao je tada Novaković, koji juče nije odgovarao na pozive “Vijesti”.

Pažnju javnosti Novaković je privukao krajem 2012. kada je novim automobilima častio tri svoja radnika za 15 godina rada, a jednog kao najboljeg. Njih četvoro su dobili ključeve novih “pola” i “golfa” 6.

Bonus video: