Cetinjski DPS jednoglasno podržao Đukanovića za predsjednika partije

"Državnička vizija Đukanovića, njegov doprinos razvoju Crne Gore kao građanske, demokratske države i multietničke zajednice, ali i to što je prepoznat kao pouzdan partner Evropskoj uniji i NATO, kao i cjelokupnoj međunarodnoj zajednici, najbolja je preporuka za podršku...", navode iz partije
989 pregleda 4 komentar(a)
Milo Đukanović, Foto: Boris Pejović
Milo Đukanović, Foto: Boris Pejović

Članovi mjesnih odbora Demokratske partije socijalista (DPS) na Cetinju jednoglasno su podržali Mila Đukanovića za predsjednika, a Duška Markovića za zamjenika predsjednika DPS Crne Gore.

"Na većini do sada održanih sastanaka mjesnih organizacija koji su održani u skladu sa programom kongresnih aktivnosti, odnosno predlaganja kandidata za predsjednika i zamjenika predsjenika DPS-a, kao i kandidata za članove Glavnog odbora i delegata za VIII Kongres partije, koji će biti održan 30. novembra 2019. godine, Milo Đukanović je predložen kao jedini kandidat za predsjednika partije, a Duško Marković za zamjenika predsjednika partije", navode iz partije.

"Državnička vizija Đukanovića, njegov doprinos razvoju Crne Gore kao građanske, demokratske države i multietničke zajednice, ali i to što je prepoznat kao pouzdan partner Evropskoj uniji i NATO, kao i cjelokupnoj međunarodnoj zajednici, najbolja je preporuka za podršku kandidaturi za predsjednika partije i garancijada će biti nastavljen napredak naše države i DPS-a kao ključnog aktera vlasti u Crnoj Gori", dodaju iz DPS-a Cetinje.

Bonus video: