Cetinjski i kotorski SNP za samostalan nastup na izborima

Opštinski odbor SNP-a Kotor, kako su saopštili, na sjednici kojoj je prisustvovalo 48 članova, jednoglasno je podržao odluke Glavnog odbora
77 pregleda 11 komentar(a)
SNP Glavni odbor, Foto: Zoran Đurić
SNP Glavni odbor, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 31.08.2012. 11:18h

Opštinski odbori Socijalističke narodne partije (SNP) Kotora i Cetinja podržali su odluku Glavnog odbora da ta stranka na oktobarskim izborima nastupi samostalno.

Opštinski odbor SNP-a Kotor, kako su saopštili, na sjednici kojoj je prisustvovalo 48 članova, jednoglasno je podržao odluke Glavnog odbora o samostalnom nastupu na predstojećim izborima.

Navodi se i da je počet unutarpartijski postupak predlaganja kandidata za odbornike i poslanike SNP.

SNP iz Novog podržava odluku centrale o samostalnom nastupu na izborima >>>

Radunović: Predlog budvanskog SNP-a neozbiljan >>>

Konstatovana je spremnost opštinske organizacije SNP-a Kotor da kroz afirmaciju programskih ciljeva te stranke i rad na terenu obezbijedi što veću izlaznost i podršku birača, kako bi bio ostvaren ključni cilj partije - smjena aktuelne vlasti u Crnoj Gori i lokalne vlasti u Kotoru.

Iz Odbor SNP-a Cetinja saopšteno je da su u cjelosti podržali Odluku Glavnog odbora da ta stranka na predstojećim izborima nastupi samostalno. "Budući da je rukovodstvo Demokratskog fronta odbilo predlog SNP da se sklopi koalicija i na izborima nastupi sa zajedničkom izbornom listom", kaže se u saopštenju.

Cetinjski Odbor SNP-a utvrdio je sve aktivnosti, koje je potrebno sprovesti u cilju pripreme za sprovođenje predstojećih parlamentarnih izbora, kako bi se postigao što bolji rezultat i doprinijelo smjenu vlasti Demokratske partije socijalista i Socijaldemokratske partije.

"Koja je uništila privredu Crne Gore, a posebno nekad moćna preduzeća Cetinja, vlasti koja je unizila standard građana i vlasti koja nije ispunila obećanja o valorizaciji istorijskih, kulturnih i duhovnih vrijednosti crnogorske Prijestonice", navodi se u saopštenju SNP-a Cetinja.

Bonus video: