Cijeli DPS je uz Mirka Đačića

U reagovanju na izjavu jednog od članova Opštinskog odbora Harisa Krupe, koji je tražio smjenu Đačića jer je pravosnažno osuđen zbog prijetnji ubistvom svom partijskom drugu Žarku Vukoviću, iz DPS-a poručuju da su protiv inicijative glasali prisutni članovi Opštinskog odbora
64 pregleda 7 komentar(a)
Mirko Đačić, Foto: Goran Malidžan
Mirko Đačić, Foto: Goran Malidžan
Ažurirano: 29.12.2017. 19:11h

Gradonačelnik Pljevalja Mirko Đačić ima nepodijeljenu podršku Opštinskog odbora DPS-a, sapšteno je juče iz te partije.

U reagovanju na izjavu jednog od članova Opštinskog odbora Harisa Krupe, koji je tražio smjenu Đačića jer je pravosnažno osuđen zbog prijetnji ubistvom svom partijskom drugu Žarku Vukoviću, iz DPS-a poručuju da su protiv inicijative glasali prisutni članovi Opštinskog odbora.

“Stalni pokušaji pojedinih medija da nanesu političku štetu DPS-u unaprijed su osuđeni na propast, pa je tako i sa pokušajem 'Vijesti' i 'Dana' sa spinovanjem 'afere' u pljevaljskom odboru naše partije... O onome što je jedan član predložio, svi prisutni članovi Opštinskog odbora su glasali protiv i time iskazali snažno partijsko jedinstvo i još snažnije protivljenje ugrožavanju interesa partije zbog ličnih interesa. Đačić ima nepodijeljenu podršku OO DPS Pljevlja za nastavak uspješne realizacije našeg izbornog programa. Rezultati, kvalitetan partijski rad, svakodnevna komunikacija sa građanima, rast njihovog povjerenja, povećanje broja članova i sve aktivnosti koje sprovodimo u Pljevljima, garantuju da je pred nama čitav niz novih izbornih pobjeda u 2018...”.

Krupa je ocijenio da Đačić nije dostojan funkcije nakon pravosnažne sudske presude...

Bonus video: