Članovi SDP-a vraćaju članske karte, bez interesa sele u DPS

SDP-u najviše zamjeramo što vodi nepravednu kampanju protiv gradonačelnika Podgorice Miomira Mugoše koji je zadužio ovaj grad, navode razočarane bivše socijaldemokrate
66 pregleda 31 komentar(a)
Ažurirano: 09.06.2012. 07:23h

Socijaldemokratska partija (SDP) nije htjela da komentariše navode da su njena 32 člana 8. juna napustila partiju i generalnom sekretaru Borislavu Banoviću predala kovertu sa članskim kartama.

Umjesto toga, SDP je ponudio spisak koji su mu dostavili članovi koji su napustili partiju. Na spisku na kojem se navode imena članova stoje potpisi sedam njih.

To su Dalibor, Dragan i Marina Pejović, Ljubomir i Ljuboje Palibrk, Danka i Ivan Jovović. U dopisu sada već bivšoj partiji navodi se da svi članovi nijesu vratili članske karte, već da su ih izgubili ili imaju stare.

U saopštenju koje je ranije jedan od njih dostavio "Vijestima" se navodi da "članske karte vraćaju zbog neslaganja sa vođenjem politike vrha partije i nevođenjem brige o članovima SDP-a Podgorice".

"SDP-u najviše zamjeramo što vodi nepravednu kampanju protiv gradonačelnika Podgorice Miomira Mugoše koji je zadužio ovaj grad i omogućio nam da se u njemu osjećamo kao u nekoj evropskoj metropoli", navode se u saopštenju.

On je kazao "Vijestima" da ne može dati spisak jer se na njemu uglavnom zaposleni u administraciji i da bi zbog njegovog objavljivanja u javnosti zbog toga mogli snositi posljedice. On je dostavio i fotografiju na kojoj se vidi gomila članskih karti na stolu.

Bivši članovi SDP-a su saopštili da će bez ikakvog interesa učlaniti u DPS-a za koji smatraju da je sposoban da vodi državu pravim putem.

Bonus video: