Crnogorska: DPS je prošlost Budve, a nova vlast u ide njihovim putem

"Kako je moguće da se zgrade kompanije “Adriatic properties”, koje su građene mimo dozvole, sada odjednom ne mogu srušiti, a tokom predizborne kampanje je sve moglo da se ruši. Najgore od svega je što se, prema našim saznanjima, planira legalizacija tih objekata kako bi se koristili kao apartmani", rekao je odbornik Crnogorske u lokalnom parlamentu Pero Duletić
83 pregleda 2 komentar(a)
Pero Duletić, Foto: Crnogorska
Pero Duletić, Foto: Crnogorska
Ažurirano: 02.06.2017. 11:53h

Nova vlast u Budvi ne ispunjava predizborna obećanja i ne namjerava da uradi bilo šta drugačije od svojih prethodnika, smatraju u budvanskom Odboru Crnogorske.

Na osnovnu lokalnih izbora održanih 16. oktobra vlast u Budvi vrše Demokrate, Demokratski front, koalicija ”Budva mora”- Građanski pokret URA, Socijaldemokratska partija i Liberalna partija i koalicija ”Bura budi Budvu” – Demos i Socijalistička narodna partija.

Odbornik Crnogorske u lokalnom parlamentu Pero Duletić, smatra da je najnovija odluka budvanske koalicije da se kamene zgrade od dvije hiljade metara kvadratnih legalizuju kao privremeni objekti još jedan dokaz da nova vlast nije ništa bolje od prethodne.

Duletić je rekao da je najgore od svega što je aktuelna vlast, dok je bila u opoziciji, oštro napadala Demokratsku partiju socijalista zbog iste i sličnih odluka.

"Kako je moguće da se zgrade kompanije “Adriatic properties”, koje su građene mimo dozvole, sada odjednom ne mogu srušiti, a tokom predizborne kampanje je sve moglo da se ruši. Najgore od svega je što se, prema našim saznanjima, planira legalizacija tih objekata kako bi se koristili kao apartmani", rekao je Duletić.

On je kazao da isto važi i za diskoteku “Top Hill” i “Akva Park” koji su uvršteni u Plan privremenih lokacija.

Duletić je upitao, kako to da se sada uvažava realnost, a da se nije uvažavala onda kada su se građani ubjeđivali da glasaju za ovu vlast.

"Populistička politika napokon izlazi na svjetlo dana jer svaki ozbiljan čovjek mora prvo sagledati realnu situaciju, a ne obećati nešto što ne može ispuniti. Posebno ako se na osnovu takvih obećanja gradi politika, vlast i dobijaju glasovi građana", rekao je Duletić.

On je kazao da iz Crnogorske na populizam ne odgovaraju populizmom jer su uvijek bili objektivni i razumni, i opravdavaju povjerenje koje su im ukazali građani, djelovanjem u Skupštini opštine Budva.

"Stoga ćemo i na bahatost i na populizam uvijek ukazivati jer dalje propadanje Budve nećemo i ne smijemo dozvoliti. DPS je prošlost Budve, a nova vlast u Budvi ide putem svojih prethodnika", rekao je Duletić.

Bonus video: