Crnogorska neće učestvovati na izborima u Tivtu

"Predsjedništvo Crnogorske održano 6. marta imalo je razumijevanja da naši članovi kao društveno odgovorni građani Tivta koji žele da se bore za najbolji interes grada i lokalne zajednice mogu učestvovati na izborima u Tivtu u okviru grupe birača"
3057 pregleda 7 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Crnogorska, Crnogorska, Crnogorska
Ilustracija, Foto: Crnogorska, Crnogorska, Crnogorska

Crnogorska neće učestvovati na predstojećim lokalnim izborima u Tivtu.

"Kao dosljedna opoziciona partija koja je nedavno promijenila rukovodstvo, svu svoju snagu usmjerićemo na parlamentarne izbore za koje se nadamo da neće biti organizovani u današnjoj atmosferi podijeljenosti i polarizacije", saopšteno je iz Crnogorske.

Ističu da će njihov fokus u daljem radu biti teme koje direktno utiču na život i standard građana...

"Predsjedništvo Crnogorske održano 6. marta imalo je razumijevanja da naši članovi kao društveno odgovorni građani Tivta koji žele da se bore za najbolji interes grada i lokalne zajednice mogu učestvovati na izborima u Tivtu u okviru grupe birača. Upravo u tome se ogleda naša snaga, a partija pokazuje punu demokratičnost i autonomnost u djelovanju pojedinaca prema sopstvenoj savjesti. Svjesni svih izazova koje ovakvo djelovanje nosi sa sobom, dozvoljavamo ovu vrstu autonomije", saopšteno je iz Crnogorske

Bonus video: