Čučka: Rađenović je bio savjetnik DPS predsjednicima Opštine, Jelušić bi trebalo da bira bolje učenike

"Što se Crnogorske tiče, mi smo dio promjena za koje su građani glasali 2016. godine"
2310 pregleda 0 komentar(a)
Čučka, Foto: Crnogorska
Čučka, Foto: Crnogorska

Potpredsjednik Crnogorske Miodrag Čučka, koji je i koordinator partije za razvoj infrastrukture u primorskim opštinama, poručio je potpredsjedniku budvanskog odbora Građanskog pokreta URA Blažu Rađenoviću da je upravo Rađenović bio savjetnik DPS-ovim predsjednicima Opštine Budva Lazaru Rađenoviću i Srđi Popoviću.

On je reagovao na saopštenje Rađenovića u kome je on poručio da u GP URA vjeruju da Crnogorskoj nije cilj da vrati DPS na vlast.

“Profesorka Jelušić trebalo bi da bira bolje učenike koji u njeno ime mogu da odgovore na pitanja koja sam joj postavio. DPS-ovi đaci nemaju kapaciteta da to dobro urade”, izjavio je Čučka.

Čučka je dodao da je URA posljednja koja bi smjela da pominje kotorski scenario jer ga je upravo ona i inicirala.

Čučka je kazao da je upravo URA među prvima tražila smjenu Vladimira Jokića u Kotoru.

"Što se Crnogorske tiče, mi smo dio promjena za koje su građani glasali 2016. godine. Pomogli smo u konstituisanju ove vlasti i kada nismo bili njen dio, a sada smo uz naše političke saveznike glavna prepreka za povratak na vlast onih koji još dugo, dugo treba da budu u opoziciji", izjavio je Čučka.

On je podsjetio budvanski odbor GP URA i odbornicu GP URA u SO Budva, Boženu Jelušić, da je uputio pet pitanja koja se tiču suštine nefunckionisanja budvanske vlasti i da se nada preciznom odgovoru.

Bonus video: