Cungu: Uništavali Ulcinj 15 godina i opet traže podršku - Vijesti.me
POLITIČKI MORAL

Cungu: Uništavali Ulcinj 15 godina i opet traže podršku

On je na završnoj konvenciji pred izbore u u Ulcinju kazao da njegova partija nije učestvovala u devastaciji privrede Ulcinja

Nazif Cungu
Nazif Cungu (Foto: Forca)

Oni koji su vodili Ulcinj posljednjih 15 godina i učestvovali u uništavanju privrednih potencijala još uvijek su na sceni i ponovo traže podršku građana, što je suprotno političkom moralu poručio je predsjednik Force Nazif Cungu.

On je na završnoj konvenciji pred izbore u u Ulcinju kazao da njegova partija nije učestvovala u devastaciji privrede Ulcinja i da će raditi na stvaranju uslova za obnovu privrednih kapaciteta.

"Forca će stvarati uslove za ubrzani razvoj kroz obezbijeđivanje komunalne infrastrukture, neophodne planske dokumentacije, i podsticaja za ulaganja domacih investitora, investitora iz dijaspore i inostranih investitora.

Već smo dosta uradili na promociji prirodnih potencijala Ulcinja kroz učešće na sajmovima za investicije i kroz kontakte sa relevantnim međunarodnim bankama i fondovima", kazao je Cungu.

 Cungu je pozvao roditelje mladih da "savjetuju svojoj djeci da se povuku iz partije koja pominje Taraboške junake i kojima nije dovoljan Skadar, vec hoće da zapale i Ulcinj."