Čupić: SNP-u litije ne mogu pomoći, u Tivtu se broj glasača ove stranke piše sa dvije cifre

"Politička tumaranja SNP-a, unutarstranačke svađe i lomovi, kompromitovali su ovu partiju i sveli je na privjezak Demokratskog fronta, sa kojim zajedno, kao dio medijski najavljene koalicije "Ne damo svetinje" , pokušava da na talasu litija i crkvenih protesta profitira na tivatskim izborima", rekla je Čupić
4311 pregleda 14 komentar(a)
Čupić, Foto: DPS
Čupić, Foto: DPS

Javna istupanja predsjednika Socijalističke narodne partije (SNP) Vladimira Jokovića, sve češće se u javnosti tumače kao njegovi lični stavovi, koji ne obavezuju nikoga, a najmanje funkcionere njegove stranke koji po pravilu, čim postanu poslanici ili odbornici, nađu način kako da se distanciraju od SNP i njegovog nasljeđa, saopštila je danas Silvana Čupić, član Izvršnog odbora Demokratske partije (DPS) Tivat.

"Najnoviji slučaj istupanja iz te partije, predstavlja i napuštanje SNP- a od strane aktuelnog odbornika u Skupštini opštine Tivat i dosadašnjeg člana SNP-a, Nebojše Vukasovića", istakla je Čupić.

Ona je dodala da se tako nekada najveća opoziciona partija, danas svela na obični regrutni centar iz kojeg se kadrovi raspoređuju u nezavisne klubove ili druge stranke.

"Politička tumaranja SNP-a, unutarstranačke svađe i lomovi, kompromitovali su ovu partiju i sveli je na privjezak Demokratskog fronta, sa kojim zajedno, kao dio medijski najavljene koalicije "Ne damo svetinje" , pokušava da na talasu litija i crkvenih protesta profitira na tivatskim izborima. Što se SNP tiče, njima ni one ne mogu pomoći, jer je poznato da se u Tivtu broj glasača ove stranke piše sa dvije cifre", zaključila je Čupić.

Bonus video: