Ćurčić ide zbog ličnih razloga?

Ćurčić je vlasnik više preduzeća u Pljevljima čija je djelatnost obrada i odstranjivanje bezopasnog otpada i mašinska obrada metala. On je vlasnik i preduzeća koja se bave poslovima obezbjeđenja i trgovine na veliko i malo
102 pregleda 3 komentar(a)
Anela Kriještorac, Ljubiša Ćurčić, Foto: Goran Malidžan
Anela Kriještorac, Ljubiša Ćurčić, Foto: Goran Malidžan
Ažurirano: 22.02.2017. 15:44h

Potpredsejdnik Opštine Pljevlja Ljubiša Ćurčić (DPS) podnio je ostavku na tu funkciju, saznaju “Vijesti” u lokalnoj upravi. Ćurčić je ostavku podnio, navodno, iz ličnih razloga. Skupština će, kako se očekuje, donijeti odluku o razrješenju Ćurčića na sjednici koja će se održati najvjerovatnije 13. marta.

Ćurčić juče nije odgovarao na telefonske pozive “Vijesti”.

Za potpredsjednika Opštine, Ćurčića je predložio gradonačelnik Mirko Đačić, nakon što je 2014. DPS sa koalicionim partnerima preuzeo vlast u Pljevljima.

Ćurčić je vlasnik više preduzeća u Pljevljima čija je djelatnost obrada i odstranjivanje bezopasnog otpada i mašinska obrada metala. On je vlasnik i preduzeća koja se bave poslovima obezbjeđenja i trgovine na veliko i malo.

Prodaju Ćurčićeve firme Monter-kod više puta je oglašavala NLB Montenegro banka zbog duga od više od 136.000 eura, koji im nije izmirila druga njegova firma. Imovina firme prodavala se po početnoj cijeni od 516.000 eura, 440.000 manje u odnosu na prvo nadmetanje. Ćurčić je 2006. kupio imovinu Montera, nekada uspješnog zanatskog preduzeća u Pljevljima, za 371.000 eura, nakon što je u to preduzeće ušlo u stečaj.

Bonus video: