Dajković: Stiskom ruke sam podržao poslanike DF, ovo je do kosti ogoljena borba za slobodu Medojevića

"Podsjećam: Medojeviću je danas 30 policajaca upalo u porodični dom i pred ženom i ćerkom ga prevrnili naopačke. Ja sam skromno stao uz njega. Uz njih, poslanike"
342 pregleda 21 komentar(a)
Jovan Vučurović, Vladislav Dajković, Milun Zogović
Jovan Vučurović, Vladislav Dajković, Milun Zogović
Ažurirano: 30.06.2017. 20:11h

Upravo sam bio do Skupštine i skromnim prisustvom i stiskom ruke podržao poslanike Demokratskog Fronta koji već drugu noć spavaju u Skupštini, čekajući hapšenje, saopštio je večeras Vladislav Dajković, član Izvršnog odbora (IO) Demosa.

"Ovo više nije stvar različite političke ideologije, trke za glasovima, razmirica, pa i u uvreda - koje smo nerijetko slušali. Ne, ovo je do kosti ogoljena borba za slobodu našeg opozicionog kolege. Podsjećam: Medojeviću je danas 30 policajaca upalo u porodični dom i pred ženom i ćerkom ga prevrnili naopačke. Ja sam skromno stao uz njega. Uz njih, poslanike. Ko zna, možda sjutra i uz mene bude neko trebao da stane. I uz nas iz drugih političkih opcija. Jer, ako noćas hapse poslanike, čemu da se nadaju prosječni građani? Stoga, još jednom skromno, kolegijalno, nepolitički, a nadasve ljudski: Podrška za Nebojšu Medojevića!", kazao je Dajković.

Policija je danas pretresla stan predsjednika Pokreta za promjene (PzP) i jednog od lidera Demokratskog fronta (DF) Nebojše Medojevića i prostorije PzP i zaplijenila Medojevićev lični i poslovni kompjuter i dokumentaciju, kazao je Nikola Bajčetic, član predsjedništva PzP.

Medojević se sumnjiči za pranje novca, a juče u Skupštini Crne Gore su mu poslanici vladajuće većine ukinuli poslanički imunitet.

Bonus video: