Damjanović predsjednika FOM SDP Podgorica

306 pregleda 14 komentar(a)
FOM SDP Podgorica, Foto: FOM SDP
FOM SDP Podgorica, Foto: FOM SDP
Ažurirano: 09.07.2015. 18:46h

Na Konvenciji Foruma mladih SDP Podgorica za predsjednika je izabran Dragan Damjanović, dok su na funkciji potpredsjednika izabrani Petar Banović, Maja Vukčević i Elma Redžić.

Za predsjednika Područnog odbora PG1 (lijeva obala) izabran je Denis Ciriković, a za predsjednika Područnog odbora PG2 (desna obala) Stefan Milović. Konvencija je izabrala 53 člana Odbora Glavnog grada Foruma mladih SDP.

"U radu i odlučivanju na Konvenciji je učestvovalo 65 izabranih delegata koji reprezentuju više od 450 članova Foruma mladih SDP sa teritorije Glavnog grada. Pored delegata Konvenciji su prisustvovali u svojstvu gostiju brojni članovi Odbora Glavnog grada kao i predstavnici OO SDP iz cijele Crne Gore, koordinatori Foruma mladih SDP Crne Gore po ovlašćenju Predsjedništva SDP Siniša Gazivoda i Marin Radojević, kao i predstavnici odbora FOM SDP iz čitave Crne Gore", navodi se u saopštenju FOM SDP.

Delegati su na Konvenciji usvojili i program rada u narednom mandatnom periodu.

Damjanović je poručio da će novoizabrani Odbor biti rukovođen istinskom i prepoznatom socijaldemokratskom politikom koja je posljednjih 25 godina istrpila razna iskušenja i ostala vremenom potvrđena.

"Naš cilj je da što više mladih uključimo u proces odlučivanja i da budemo posvećeni zagovornici potreba omladine. Pozivam sve svoje drugove i drugarice da se osjećaju ponosnima što su bili tu da očuvaju istinski SDP i njen ugled koji uvažavaju članice naše evropske socijaldemokatske porodice, kao i Socijalistička internacionala. Naš moto će biti svi za jednog – jedan za sve, a nikako jedan preko svih samo za sebe" poručio je Damjanović.

Bonus video: