Damjanović šef poslaničkog kluba SNP-a

SNP od konstitusanje Skupštine u maju 2009. godine nije imao šefa poslaničkog kluba.
0 komentar(a)
Ažurirano: 29.01.2011. 17:20h

Poslanik Socijalističke narodne partije (SNP) Aleksandar Damjanović novi je šef poslaničkog kluba te stranke, odlučio je Glavni Odbor te stranke.

SNP od konstitusanje Skupštine u maju 2009. godine nije imao šefa poslaničkog kluba.

Na sjednici GO je za potpredsjednike partije izabrao Milorada Bakića, Radomana Gogića, Nevena Gošovića i Vasilija Lalošević, dok je za direktora partije izabran Vladimir Vujović.

Članovi GO izabrali su i novi sastav Izvršnog odbora, i usvojio Izvještaj o radu Kluba poslanika. Na prijedlog Srđana Milića za novog poslanika izabran je predsjednik opštine Andrijevica Veselin Bakić.

Donesene su i odluke o izboru predsjednika i članova Statutarne komisije, izboru predsjednika i članova Nadzornog odbora, članova Izbornog savjeta, o izboru predsjednika i članova Savjeta za zaštitu ljudskih prava i sloboda, Savjeta za lokalnu samoupravu, Savjeta za zaštitu prava na rad, penzijsko-invalidski i dječju zaštitu.

Razmatrana je i godišnja informacija o radu Fondacije "Momčilo Vučetić", dodjeli 102 stipendije u prethodnoj školskoj godini, i o Odluci za dodjelu studentskih stipendija za 2010/2011. godinu.

Bonus video: