Dani Herceg Novog u Beogradu: Puno razloga za još bolju saradnju

"Herceg Novi nastoji da se umreži sa što većim brojem gradova i da se prijateljstvo među lokalnim upravama iskoristi za promociju i zajedničke projekte"
752 pregleda 1 komentar(a)
Sa sastanka u Beogradu, Foto: Opština Herceg Novi
Sa sastanka u Beogradu, Foto: Opština Herceg Novi

U okviru programa "Dani Herceg Novog u Beogradu", predsjednik Opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić sastao se sa delegacijom hercegnovske Opštine koju predvodi predsjednik Stevan Katić, saopšteno je iz lokalne uprave.

Centralne teme razgovora bile su mogućnosti za povezivanje u oblasti kulture, turizma, privrede i posebno sporta, jer je Šapić kao nekadašnji vaterpolista bio vezan za Herceg Novi i poznaje prilike u gradu.

Predstavnici Opštine Herceg Novi poručili su da postoji mnogo razloga za još bolju saradnju sa Opštinom Novi Beograd.

"Herceg Novi nastoji da se umreži sa što većim brojem gradova i da se prijateljstvo među lokalnim upravama iskoristi za promociju i zajedničke projekte", navedeno je u saopštenju.

Ima dosta primjera dobre saradnje Herceg Novog sa Beogradom, pa je samo od početka ove godine realizovano više događaja: gostovanje Karavana mimoze u centru Beograda, Skadarlijske večeri i predstava "Dobrodošli u kabare Beograd" na 50. Prazniku mimoze, a sada i program Dani Herceg Novog u Beogradu.

Turističke organizacije Herceg Novi, ovog vikenda promoviše turističku ponudu grada u centru Beograda.

Dogovorena je uzvratna posjeta predsjednika Opštine Novi Beograd Herceg Novom, tokom ove godine.

Bonus video: