Đeka: Lideri Force izgubili kompas

Đeka je kazao da su lideri Force pokušali da nade grada, želje i potrebe građana stave i iskoriste isključivo za vlastite interese i da su u tome, dodao je, sramno propali
70 pregleda 1 komentar(a)
Fatmir Đeka, Foto: Boris Pejović
Fatmir Đeka, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 21.02.2016. 20:01h

Radiću sve da se odluke donose u interesu lokalne uprave i građana, poručio je gradonačelnik Ulcinja, Fatmir Đeka, navodeći da su lideri Force sasvim izgubili kompas.

U reagovanju na izjavu Force da će se politička kriza u Ulcinju riješiti odlaskom Đeke sa funkcije gradonačelnika te Opštine i da neće podržati nijednu njegovu odluku, Đeka je kazao da ga ništa ne može iznenaditi od, kako je naveo, političkih neznalica iz vrha Force.

„Dok god sam na ovom mjestu, sve ću činiti da se odluke donose u interesu lokalne uprave i građana i u tom smjeru koristiću sva ovlašćenja koja mi zakon daje“, poručio je Đeka.

On je rekao da će građani Ulcinja upamtiti politička nedjela lidera Force.

Đeka je kazao da su lideri Force pokušali da nade grada, želje i potrebe građana stave i iskoriste isključivo za vlastite interese i da su u tome, dodao je, sramno propali.

"Naravno, propale su i njihove kukavičke inicijative da se ja smijenim sa mjesta predsjednika Opštine, samo da bi njihov lider opet postao gradonačelnik”, kazao je Đeka.

On je dodao da su lideri Force sve pokušali i maksimalno su se ponizili.

“Nakon toga su sasvim izgubili kompas. Neka Opština propadne, čitav Ulcinj, svijet, ma sve u Sunčevom sistemu, samo da njima bude dobro. Kakvi rebalansi, budžeti, planovi, odluke, ništa ne smije da prođe, jer to koristi Đeki. Nema veze što su sve odluke za vanrednu Skupštinu predložili naši sekretar? Mi za ništa nećemo glasati”, saopštio je Đeka.

On je kazao da to nije ništa čudno od te sorte ljudi, jer su to, kako je naveo Đeka, šampioni u pravljenju blokada.

Bonus video: