Delegati SDP-a iz Boke uz Krivokapića

Sinoćnjem sastanku u Tivtu prisustvovali su delegati Boke Kotorske, iz OO SDP Kotor, Tivat i Herceg-Novi, kao i predsjednik SDP-a Ranko Krivokapić, te predsjednici i predstavnici opštinskih odbora SDP iz ostalih gradova Crne Gore
11 komentar(a)
Ranko Krivokapić, Foto: Luka Zeković
Ranko Krivokapić, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 17.05.2015. 08:54h

Od 40 delegata uz Boke za Kongres Socijaldemokratske partije 37 dalo je podršku sadašnjem lideru SDP-a Ranku Krivokapiću, saopšteno je nakon sastanka delegata iz Boke.

Sinoćnjem sastanku u Tivtu prisustvovali su delegati Boke Kotorske, iz OO SDP Kotor, Tivat i Herceg-Novi, kao i predsjednik SDP-a Ranko Krivokapić, te predsjednici i predstavnici opštinskih odbora SDP iz ostalih gradova Crne Gore.

„Zajednička ocjena svih učesnika je da je na jedinstvenom jubileju u političkom životu Crne Gore – „Četvrt vijeka SDP na pravoj strani istorije“, partija mora da odbrani nastavak svog koncepta nezavisnog vođenja politike na suštinski istim programskim osnovama na kojima je i nastala“, navodi se u saopštenju koje potpisuju delegati Krsto Bošković, predsjednik OO SDP Tivat, Dragan Šimrak, predsjednik OO SDP Herceg Novi i Branko Nedović, sekretar OO SDP Kotor.

Prema njihovim riječima iako je partija pod nezabilježenom medijskom agresijom u susret svom VIII Kongresu, delegati iz bokokotorskih Opšinskih odbora - Tivta, Kotora i Herceg Novog daju nepodjeljenu podršku nastavku politke koja provjereno ostvaruje programske ciljeve i dobija sve veću podršku građana.

„SDP je i u najtežim ratnim vremenima izdrzao najprizemnije medijske i svake druge pritiske i iz njih izlazio jači i vitalniji“, zaključeno je u saopštenju.

Kongres SDP-a održaće se 3. juna.

Bonus video: