Demirović: Odlazio sam na promocije svih partija koje sam podržavao

"Sve moje komšije, stranačke promocije posmatraju kao neki važan događaj u mjesnoj zajednici i većina nas na njih odlazi. Takva je bila ova koja je održana prije neki dan gdje su se skupili mnogi mještani kako bi čuli i vidjeli Mila Đukanovića", rekao je u reagovanju Demirović
139 pregleda 19 komentar(a)
DPS Ulcinj, Ruždija Demirović, Foto: Screenshot (YouTube)
DPS Ulcinj, Ruždija Demirović, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 22.01.2018. 19:50h

Ulcinjanin Ruždij Demirović rekao je da je odlazio na promocije svih partija koje je podržavao, a koje su se održavale u Ulcinju.

"Dan" je danas objavio da Ulcinjanin Ruždija Demirović, koji je osuđivan za šverc droge, aktivno učestvuje u predizbornim aktivnostima Demokratske partije socijalista u Ulcinju.

"Da se moje ime ne bi povlačilo po medijima i to samo zato što sam bio na jednom predizbornom skupu u mjesnoj zajednici Vladimir u kojoj živim, želim da je pomenuti skup samo jedan u nizu stranačkih skupova kojima sam prisustvovao poslednjih godina. I ne vidim zašto bi mi to pravo bilo oduzeto. Sve moje komšije, stranačke promocije posmatraju kao neki važan događaj u mjesnoj zajednici i većina nas na njih odlazi. Takva je bila ova koja je održana prije neki dan gdje su se skupili mnogi mještani kako bi čuli i vidjeli Mila Đukanovića", rekao je u reagovanju Demirović.

On je rekao da ovakve skupove posjećuje godinama.

"Odlazio sam na promocije svih partija koje sam podržavao, a koje su se održavale u ulcinjskoj opštini i zaista me nije niko nikada zbog toga izvrtao ruglu i vrijeđao, do ovog teksta koji je izašao danas. Dug svojoj naivnosti i nesmotrenosti odužio sam tamo gdje je trebalo. Sada me pustite da živim kao slobodan građanin i da se krećem gdje hoću i kada hoću bez bojazni da ću biti predmet haje i osude. To pravo imaju svi slobodni građani pa i ja", rekao je Demirović.

Bonus video: