Demokrate Bar: Mi smo tamo gdje i treba da budemo - sa građanima

900 pregleda 0 komentar(a)
Demokrate, Foto: Demokratska Crna Gora
Demokrate, Foto: Demokratska Crna Gora

Klub odbornika Demokrata u SO Bar odgovorio je na saopštenje koje je ranije danas "Vijestima" poslao barski DPS.

Reagovanje prenosimo integralno:

"Znamo da vas protesti čine nervoznim. Osim toga, nervirate se, jer ne možete da imenujete direktore na mjestima koja ste podijelili, pa mijenjate statute preduzeća ne bili našli način da zadovoljite svoje pohlepne koalicione - partijske apetite. Ne možete se ništa dogovoriti, ali kada dođe stani-pani kadar ste da doneseti i šest odluka u sat vremena. Ne kad treba građanima, nego vama!

Teško vam je, razumijem vas, kada vidite toliki broj ljudi širom Crne Gore kako vam poručuju da je dosta bilo i da većih demagoga od vas nije bilo niti će biti u istoriji Crne Gore. Obećavate sve i svašta 30 godina, a sve što ste dotakli u našem gradu ste uništili, vi i vaši "privatizacioni tajkuni". Ima li smisla više pominjati barsku privredu i sva ona preduzeća koja ste sravnili sa zemljom i ostavili svoje građane na ulici?!

Protesti su nešto što vas je natjeralo da mijenjate svoju odluku. Tako ste samo dva dana prije, nego vam je vaš zamjenik predsjednika udario packu, pozivali investitore i izvođače da nastave da “rade” punom parom.

Donosite vi odluke koje se tiču vaših fotelja, dok vaš predsjednik Mladih špijunira i naziva svoje sugrađane koje kakvim imenima, jer su uvrijedili diktatora - šefa DPS kriminalne hobotnice. Za to vrijeme, predsjednica OO DPS Bar krši Ustav Crne gore, isleđuje građane Bara, broji im krvna zrnca kao da će da ih šalje na neki novi Goli otok.

Zašto ne pomenete da upravo zbog vas nije u cjelosti prošao naš predlog o donaciji dvije odborničke dnevnice Narodnoj kuhinji? Puno vam je bilo dvije, pa ste ultimatumom naš predlog sveli na jednu. Što ne kažete koliko ste novca potrošili na mezetluke večere i to iz džepa vaših sugrađana?!

Demokrate će uvijek biti tamo gdje treba i kada treba - u sali Skupštine opštine ili van nje. Bićemo mi gdje treba i u subotu i svakoga dana. Bićemo sa građanima Crne Gore i našeg Bara, a vi sa vašim foteljama, koje će vas svakoga dana sve više žuljati. Nećemo vam dati da se opustite. Ako mislite da je sala SO Bar jedino mjesto gdje se štite interesi grada i građana Bara, grdno ste se prevarili i, ne tako davno, uvjerili. Skupština opštine će biti mjesto demokratije kada vi odete. Zapamtite, vrlo brzo!"

Bonus video: