Demokrate: Bogdanović dezorjentisan kao da se vozio žičarom bez žica

Od partije čiji predsjednik je svojevremeno izjavio kako nema ni nekretnina, ni ušteđevine, ne može se očekivati istina
89 pregleda 46 komentar(a)
Demokrate logo, Foto: Demokratska Crna Gora
Demokrate logo, Foto: Demokratska Crna Gora
Ažurirano: 25.11.2017. 21:02h

Optužujući predstavnika Demokrata Danila Mrvaljevića i predstavnika Građanskog pokreta URA Filipa Adžića da su prvo verbalno, a potom i fizički napali gradonačelnika Cetinja Aleksandra Bogdanovića, Demokratska partija socijalista se, kao i svaki davljenik, hvata za slamku, smatraju u Demokratskoj Crnoj Gori.

"Međutim, ono što su oni željeli predstaviti kao napad gospode Mrvaljevića i Adžića na odlazećeg gradonačelnika i nekadašnjeg direktora preduzeća „Žičara“, nije ni slamka, nije čak ni magla, to je, prosto – ništa. Ne postoji, kao što ne postoji ni zrno časti kod šefova i članova organizovane kriminalne grupe koja je na taj način željela da pokuša da pokrije težak incident i nasrtaj na poslanika i kandidate Demokrata za odbornika na Cetinju", navode Demokrate.

Iz DPS su kazali da je kandidat za gradonačelnika Prijestonice Filip Adžić verbalno napao aktuelnog gradonačelnika Aleksandra Bogdanovića nakon debate na Javnom servisu.

Ali, dodaju Demokrate, od partije čiji predsjednik je svojevremeno izjavio kako nema ni nekretnina, ni ušteđevine, ne može se očekivati istina. Stoga, dodaju Demokrate, u toj partiji su saglasni sa GP URA da se "u pravcu raskrinkavanja još jedne laži DPS" izdvoji snimak sa kamera Javnog servisa.

Građanski pokret URA pozvao je RTCG da objavi video snimak sa svojih nadzornih kamera i razotkrije “brutalne laži Demokratske partije socijalista (DPS)".

"Da se građani još jednom uvjere kako DPS nije samo organizovana kriminalna grupa, već organizovana grupa koja valja brda i doline. Svih ovih godina i decenija", ističu oni.

Danilo Mrvaljević je, smatraju Demokrate, zajedno sa kolegama iz opozicije, trijumfalno napustio studio RTCG, jer "Bogdanović nije znao što ga je snašlo."

"Toliko je čovjek bio dezorjentisan kao da se vozio žičarom bez žica. Kao da se vozio sopstvenom žičarom. I da je njome upravljao on kao što je upravljao Cetinjem. I onda, kad su kriminalci, po naređenju Markovića i Đukanovića, izvršili klasičnu sačekušu (na sreću, bez težih posljedica po zdravlje i život učesnika), uveli su na mala vrata priču o nekakvom napadu. Međutim, njihov karakter koji je poznat svakome u Crnoj Gori ih najbolje demantuje. Znaju svi Cetinjani i građani cijele Crne Gore, da je makar i pola onoga oko navodnog napada na Bogdanovića tačno, taj junak i isto toliko hrabri njegovi šefovi – kukavice, alarmirali bi svu javnost istog momenta. No, od toga ništa", zaključuju Demokrate.

Bonus video: