Demokrate bojkotuju rad SO Bar: Svjesni smo da je ova vlast osvojena kao ona Stijepovićeva

"U barskoj 'Koverta' vlasti, mogu još malo da se svađaju kome će koja direktorska fotelja pripasti, ili kolika će biti cijena legalizacije, jer evo godinu dana se ne mogu dogovoriti. Malo mjesta a želja za foteljama puno"
1923 pregleda 0 komentar(a)
Odbornici Demokrata u SO Bar, Foto: Demokratska Crna Gora
Odbornici Demokrata u SO Bar, Foto: Demokratska Crna Gora
Ažurirano: 29.03.2019. 12:26h

Odbornici barskih Demokrata neće učestvovati u radu SO Bar dok, kako su saopštili, građani protestuju jer nisu slobodni, jer su ucijenjeni i primorani da gledaju kako nam uništavaju državu, kako se bogate tajkuni, rođaci, prijatelji i kumovi bliski DPS strukturama.

"Afera 'Koverta' ili bolje reći 'Koverte' pokazale su u punom svjetlu na koji način je svih ovih godina DPS kako na državnom, tako i na lokalnom nivou osvajao vlast i otvarao čuvene šampanjce", saopštile su Demokrate.

"Dok građani protestuju jer nisu slobodni, jer su ucijenjeni i primorani da gledaju kako nam uništavaju državu, kako se bogate tajkuni, rođaci, prijatelji i kumovi bliski DPS strukturama, odbornici Demokratske Crne Gore neće učestvovati u radu SO Bar. Svjesni smo da je ova, barska vlast, osvojena na isti način kao i ona Migova", dodaje se u saopštenju.

Kako Demokrate poručuju, ne mogu se i neće praviti da je stanje redovno kad su institucije u službi jedne partije i jednog čovjeka i dok se, kako dodaju, sramno privode građani i građanke Bara koji su branili dvorište Gimnazije.

Svi moraju pokazati, kako su saopštili, da će građani koji se okupljaju na protestima širom Crne Gore i Podgorice, osvojiti slobodu u cilju istinske demokratizacije Crne Gore.

"U barskoj 'Koverta' vlasti, mogu još malo da se svađaju kome će koja direktorska fotelja pripasti, ili kolika će biti cijena legalizacije, jer evo godinu dana se ne mogu dogovoriti. Malo mjesta a želja za foteljama puno. Fotelja je ono što ih spaja a izgleda i razdvaja. Neka ih još malo, jer novi vjetrovi duvaju, ovi proljećni", zaključuje se u saopštenju barskih Demorkata.

Bonus video: