Demokrate: DPS će 27. maja pretrpjeti ubjedljiv poraz, SNP nema elementarne političke časti

"Vrijeme je majstorsko rešeto. Samo se vi bavite nama, a mi nastavljamo da se bavimo DPS-om, kako bi ga 27. maja ubjedljivo pobjjedili u Podgorici i svim drugim opštinama"
19 komentar(a)
Demokratska Crna Gora, Foto: Demokratska Crna Gora
Demokratska Crna Gora, Foto: Demokratska Crna Gora
Ažurirano: 20.05.2018. 21:32h

Demokratska Crna Gora izražava veliko zadovoljstvo činjenicom da su nam građani Plužina ukazali za kratko vrijeme ogromno povjerenje, da smo u odnosu na parlamentarne izbore dobili dva i po puta veću podršku i da ćemo sa četiri izuzetno kvalitetna odbornika na pravi način zastupati interese građana Plužina, saopšteno je večeras iz te partije.

Socijalistička narodna partija (SNP) je pobijedila na današnjim izborima u Plužinama i samostalno će vršiti vlast, saopšteno je večeras iz te partije.

"DPS je ostvario 40 odsto lošiji rezultat u odnosu na predsjedničke izbore, što je snažna poruka da će u Podgorici i drugim opštinama pretrpjeti snažan i ubjedljiv poraz 27. maja. Ono što iznenađuje jeste da su predstavnici SNP-a i večeras nastavili sa uvredama na račun Demokrata. Nakon šikaniranja zaposlenih koji su na našoj listi, upada u prostorije partije, najprimitivnijih metoda koje su koristili, večeras su se usudili da javno kažu da su Demokrate kvazi-opozicija. To reći za partiju koja je najveći protovnik DPS-a i Đukanovića, partiju koju pokušavaju satanizovati sa svih strana, partiju čijeg lidera Đukanović svakodnevno brutalno napada, jednu od rijetkih partija koja nikada nije izdala, može samo onaj koji nema elementarne političke časti", navodi se u saopštenju Demokrata.

Iz te partije su dodali da to i ne treba da čudi.

"Sjetimo se samo da se Milutin Simović na završnoj konvenciji DPS-a u Plužinama bavio isključivo Demokratama, a ne onima koji su vlast u tom gradu i kojima je njegova partija opozicija. Ako tome dodamo da je od svih opozicionih partija i ključnih međunarodnih adresa, samo SNP imala svog predstavnika u liku potpredsjednika partije na inaguraciji Mila Đukanovića, onda je pametnom dosta. Vrijeme je majstorsko rešeto. Samo se vi bavite nama, a mi nastavljamo da se bavimo DPS-om, kako bi ga 27. maja ubjedljivo pobjjedili u Podgorici i svim drugim opštinama", zaključuje se u saopštenju Demokrata.

Bonus video: