Demokrate formirale Inicijativni odbor Danilovgrad

"U oblasti privrede vratili smo se preko 30 godina unazad. Demokrate u Danilovgradu su se organzovale da bi se tome stalo na kraj a da bi Danilovgradu, nakon smjene lokalnih vlasti, prepoznatih po višku sujete, neodgovornosti, a manjku poštovanja zakona, razvojnih ideja..."
171 pregleda 11 komentar(a)
Danilovgrad, Foto: Jelena Jovanović
Danilovgrad, Foto: Jelena Jovanović
Ažurirano: 19.05.2015. 10:59h

Demokratska Crna Gora formirala je Inicijativni odbora za opštinu Danilovgrad, koji čine Aleksandar Kalezić, Duško Stijepović, Vule Babić, Radojica Radonjić, Dragana Vidić, Slavko Bogićević, Darko Popović, Olja Roganović, Mladen Radulović, Danijel Krsmanović, Sandra Lalević i Nebojša Dragović,

"Ovakav sastav inicijativnog odbora - spoj poštenih, sposobnih, ambicioznih i ljudi čistih biografija, različite životne dobi, sa akcentom na mladost - garancija je kvalitetne alternative koja je nedostajala učmaloj političkoj sceni Danilovgrada. Da je to tako, pokazuje svakodnevno interesovanje Danilovgrađana i iskazana želja da se priključe ideji Demokrata, čije jačanje i sprovođenje u djelo prepoznaju kao izlaz iz teške socio-ekonomske situacije u koju ih je dovela neodgovorna i, za mnoge, pogubna politika lokalnih funkcionera, koje je u jednom mutnom trenutku prije dvije decenije zapalo da vrše vlast", navodi se u SAopštenju Demokrata.

Dodaju da su protiv politike koju vlast personifikuju, a "koja je stvorila ambijent u kojem se najljepši grad u Crnoj Gori sada prepoznaje po tome što u njemu kao da je vrijeme stalo".

"U oblasti privrede vratili smo se preko 30 godina unazad. Demokrate u Danilovgradu su se organzovale da bi se tome stalo na kraj a da bi Danilovgradu, nakon smjene lokalnih vlasti, prepoznatih po višku sujete, neodgovornosti, a manjku poštovanja zakona, razvojnih ideja i osjećaja za težak položaj u koji su oni sami gurnuli građani, pružili mogućnost da, konačno, stane na noge", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: