Demokrate i Ujedinjena zajednički nastupaju u Bijelom Polju

"Danas se iz Bijelog Polja šalje poruka o minimumu zajedničkog djelovanja i saradnji zdravih opozicionih snaga svima u Crnoj Gori, koja je isključivo usmjerena protiv odnarođene trodecenijske vlasti DPS-a", navode odbornici
1704 pregleda 2 komentar(a)
Odbornici Demokrata i Ujedinjene
Odbornici Demokrata i Ujedinjene
Ažurirano: 19.11.2019. 18:06h

Bjelopoljski opštinski odbori Demokrata i Ujedinjene Crne Gore postigli su dogovor o zajedničkoj saradnji i sinhronizovanim aktivnostima odbornika Marka Ljujića, mr Bojane Furtula i dr Nikole Raosavljevića, u pripremi i nastupima na sjednicama lokalnog parlamenta.

Iz partija navode da troje odbornika zajedničke aktivnosti trebaju unaprijediti konkretnim djelovanjem.

"Pored zajedničkih nastupa u lokalnom parlamentu, u narednom periodu će se unaprijediti njihove aktivnosti zajedničkom saradnjom. U toku dosadašnjeg rada pomenutih odbornika, građani Bijelog Polja su prepoznali pravo opoziciono djelovanje koje je isključivo usmjereno u rješavanju konkretnih potreba i problema. Samim tim, intencija i namjera je da se građanima ponudi odgovorna i beskompromisna politika koja će se zasnivati u interesu građana i nekolaboraciji sa vlašću", piše u saopštenju Ljujića, Furtule i Raosavljević.

"Danas se iz Bijelog Polja šalje poruka o minimumu zajedničkog djelovanja i saradnji zdravih opozicionih snaga svima u Crnoj Gori, koja je isključivo usmjerena protiv odnarođene trodecenijske vlasti DPS-a", dodaje se.

Bonus video: