Demokrate: Iza uvreda stoji osoba iz kabineta predsjednika Vlade

"Ne možete vaše etikete prošlosti lijepiti drugima, a posebno ne čistim i čestitim ljudima"
38 komentar(a)
Demokrate logo, Foto: Demokratska Crna Gora
Demokrate logo, Foto: Demokratska Crna Gora
Ažurirano: 08.11.2017. 21:13h

Demokratska Crna Gora tvrdi da Facebook nalogom na kojem su "najbrutalnije, najogavnije i najprljavije montaže protiv funkcionera Demokrata upravlja i administrira osoba iz kabineta predsjednika Vlade".

Oni su reagovali na saopštenje DPS Cetinje koje je navelo da se oni "ne bave nečasnim radnjama" kao Demokrate.

"Ne možete vaše etikete prošlosti lijepiti drugima, a posebno ne čistim i čestitim ljudima. Ne može se, gospodo iz selotejp partije, politika voditi po banderama i najprizemnijim podmetačinama po društvenim mrežama. Zar ne vidite da nemate šansu da parirate Demokratama? Zar ne osjećate da gubite tlo pod nogama i da se u stanju panike ponižavate i postajete predmet sprdnje? Ako mislite da se montažama, podvalama i prevarama može zadržati vlast, prevarili ste sami sebe. Opet niste odgovorili: čija je ideja ono sa posterima i selotejpom - Svetova ili Duškova ili vam je možda šapnuo Šešelj?", navode Demokrate.

Dodaju da DPS ne mora podsjećati Cetinjane ko je formirao "sedmi bataljon".

"Kada se zna da je vaš lider tada sjedio u Vrhovnom savjetu odbrane. Ne morate vi mutiti pamćenje Cetinjana, koji dobro pamte iz čijih je usta izgovoreno: "Najviše mrzim stopostotne crnogorce". Da niste htjeli i pamćenje građana da montirate? Ne vrijeđajte Cetinje i Cetinjane poređenjem sa vama. Da nije nivo koji bi trebalo slijediti onaj koji su pokazala braća potpredsjednika vaše kriminalne grupe, koje je čula cijela Crna Gora kako "dostojanstveno" vrijeđaju i prijete? Da nije nivo onaj rječnik iz pisma monstruozne sadržine u Herceg Novom? Nivo je onaj poziv na linč Vladimira Jokića poslat sa zvanične Fejsbuk stranice Savjeta mladih DPS Kotor? Je li možda dostojanstveno kada se vaši poslanici "ološ"-aju u Parlamentu?"

Demokrate navode i da DPS "gobi tlo pod nogama".

Bonus video: