Demokrate: Kada nas vi iz DPS-a prozivate za nepoštovanje zakona, znamo da smo na pravom putu

"Pominjete rekonstrukciju Dalmatinske ulice, a nemate kontakt sa stvarnošću, jer da imate, znali bi da tu ulicu podgoričani zovu "lepršajući ćilim", jer kada vozite njom imate osjećaj da ste na tom ćilimu ili talasima, jer ste se i tu ugradili za jedan dobar sloj"
5 komentar(a)
Demokrate Podgorica, Foto: Demokratska Crna Gora
Demokrate Podgorica, Foto: Demokratska Crna Gora
Ažurirano: 28.07.2017. 19:14h

Klub odbornika Demokrata u Skupštini Glavnog grada saopštio je da znaju da su na pravom ptu kad ih iz DPS-a pozivaju na nepoštovanje zakona.

Oni su reagovali da na saopštenje kluba odbornika DPS-a Glavnog grada u kojem im DPS poručuje da ih se manu.

"Kada nas vi iz DPS-a prozivate za nepoštovanje zakona, znamo da smo na pravom putu. Vi prozivate nekoga za nezakonito zapošljavanje, a ministarka vam se za obavljanje funkcije kalila kod osuđenog šefa kriminalne grupe u Budvi, Svetozara Marovića. A i kada pominjete nezakonito zapošljavanje, treba vas podsjetili na vaše kadrove upravo u Pljevljima za koje se toliko brinete. Vi ste zaposlili ljude koji su učesnici najveće afere koja se tiče krađe glasova na izborima, čuvene afere Snimak. Nakon svega navedenog - nepotizma, pljačke, afera, vi ste se udostojili da nekoga prozovete za isto. Takođe, kada govorite o seoskim putevima i tome što ste uradili za podgorička sela, pitamo se da li osjećate sramotu i stid. Hvalite se da ste pravili puteve u 21.vijeku, to je civilizacijska sramota i bolje da ćutite o tome. Na vlast ste došli krajem prošlog vijeka, a probleme navodno rješavate sad. Pominjete rekonstrukciju Dalmatinske ulice, a nemate kontakt sa stvarnošću, jer da imate, znali bi da tu ulicu podgoričani zovu "lepršajući ćilim", jer kada vozite njom imate osjećaj da ste na tom ćilimu ili talasima, jer ste se i tu ugradili za jedan dobar sloj. Mi se ne hvalimo učincima, mi prikazujemo činjenice, a naše su činjenice uspjesi, a vaše se činjenice nalaze na liječenju u Beogradu i čekaju služenje zatvorske kazne, zato ćemo se mi manut vas, kao što su vas se manuli građani Crne Gore", navodi se u saopštenju.

Bonus video: