Demokrate: Nema većeg neprijatelja demokratije od DPS-a

"Osim što je jedini premijer koji je uništio svoj rodni grad, Đukanović će ostati upamćen po tome što je huškao, prisilno slao omladinu iz svog grada i zvanično ispraćao put Dubrovnika u rat, a nije ih dočekivao kad su se u sanducima vraćali u njihov i njegov rodni grad",navodi se u saopštenju
22 komentar(a)
Demokrate, Foto: Demokratska Crna Gora
Demokrate, Foto: Demokratska Crna Gora
Ažurirano: 12.11.2017. 20:14h

Demokratska Crna Gora saopštila je da "nema većeg neprijatelja demokratije i ljudskog dostojanstva od organizovane kriminalne grupe zvane DPS."

"To svakom svojom izjavom potvrđuju. A kako i ne bi kad se ima u vidu njihova predizborna ponuda. Sveto u Beogradu, čokolada na Cetinju, iseljavanja iz Petnjice i Tuzi, nemaština u Mojkovcu, podjele i nezaposlenost u Crnoj Gori. To je predizborna ponuda organizovane kriminalne grupe zvane DPS", navodi se u saopštenju.

Oni su reagovali na anašnje saaopštenje DPS-a u kojem DPS navodi da "zna odlično SNP ko je i na koji način kreirao crnogorsku politiku početkom 90-ih"

"Dok ste odgovarali jednoj partiji, a podmetanjem prigovarali nama, pokazali ste jednu zanimljivu stvar, a koja govori o vašoj ogoljenoj moralnoj defektnosti. Moral je individualna kategorija. No, to vi ne znate jer vi i vaš šef imate morala taman koliko i Cetinje čokolade iz Bogdanovićeve fabrike. Da li se Đukanović izvinio Hrvatima što je izrekao da mrzi šah zbog šahovnice vrijeđajući im kao narodu dostojanstvo bestidnim govorom mržnje? Hvala što priznajete da je Đukanović vršio smotre po Nikšiću uoči slanja omladine toga grada na Dubrovnik. Osim što je jedini premijer koji je uništio svoj rodni grad, Đukanović će ostati upamćen po tome što je huškao, prisilno slao omladinu iz svog grada i zvanično ispraćao put Dubrovnika u rat, a nije ih dočekivao kad su se u sanducima vraćali u njihov i njegov rodni grad. To je svojstveno samo moralno nakaznim fenomenima.

U saopštenju Demokrate poručuju DPS-u da se "mi se nikome nećemo izvinjavati za vaše krađe, mahinacije i prevare"

"Mi se nikome nećemo izvinjavati za vaše krađe, mahinacije i prevare, već će lopovi iz vaših redova bez pardona ići u zatvor po nalogu pravne države. To je i moralna i pravna odgovornost. Naučićemo vas pravu pošto morala nemate. Zašto i do dana današnjeg ni Đukanović, ni crna kutija Marković, a koji raspolažu hiperaktivnim tajnim službama, nijesu utvrdili ko je u rodnom gradu vašeg šefa minirao džamiju? Za vrijeme vlade Mila Đukanovića nekažnjeno i nekažnjivo je minirana džamija i to u njegovom rodnom gradu. To je vaša sramota za sva vremena. Neće vam poći za rukom da podmetačinama skrenete pažnju sa vaših zlodjela. Podjela radi skrivanja svojih zlodjela. To je operativna formula Demokratske partije Svetozara. I još uvijek nema junaka među vama da odgovori - na šta je Pejovićka mislila kad je zaprijetila da nećemo dovesti kampanju do kraja? Znamo mi da ste vi spremni na najmonstruoznija podmetanja i na montiranja i foto i video materijala, goreg čak i od onog kojeg po nalogu ljudi iz Premijerovog kabineta već objavljujete po nekim društvenim mrežama, ali ste se mnogo grdno prevarili ako mislite da ćete nekoga uplašiti ili zaustaviti. Pročitani ste i neće vam proći. Slijedi vam politički nokaut", navodi se u saopštenju Demokrata.

Bonus video: