Demokrate: Nezapamćena kampanja koju Front sprovodi u dogovoru sa DPS-om

"Vi ste borbeno krilo DPS-a, njihova gerila, i ne možete potonuti jedni bez drugih. A taj dan je bliži nego što mislite"
4287 pregleda 8 komentar(a)
Sa kongresa Demokratske Crne Gore, Foto: Demokratska Crna Gora
Sa kongresa Demokratske Crne Gore, Foto: Demokratska Crna Gora

Građani su Demokratski front i DPS pročitali. Zajedno ćete na smetlište političke istorije, pa ćete tamo imati dovoljno vremena da budete nasamo i da radite kao jedna partija, što ste oduvijek željeli, a posljednjih dana vam se i ostvaruje, navodi se u reagovanju Demokratske Crne Gore.

Iz DF-a su ranije danas saopštili da je "Crnogorska po nalogu lidera Demokrata Alekse Bečića, raskinula koaliciju u Budvi kako bi na jesen u tom gradu sproveli kotorski scenario.

"Većina građana u Crnoj Gori ne pravi razliku između vas i DPS-a, većini je to jedna te ista partija. Vi ste borbeno krilo DPS-a, njihova gerila, i ne možete potonuti jedni bez drugih. A taj dan je bliži nego što mislite", saopštile su Demokrate.

Ističu da se Crna Gora "danas nalazi u krajnje nepovoljnom položaju", te da se DF "još jednom, primitivno, pećinski", obrušio na Demokratsku Crnu Goru.

"Svjedočimo nezapamćenoj kampanji protiv Demokrata koju Front sprovodi u dogovoru sa DPS-om. Demokratski front ovoliko jadan, prizeman i mizeran nije bio još od onda kad je crkvi podmetao lažna pisma da bi blatio Bečića u Herceg Novom ili kada je fabrikovao aferu "magistarski rad" od koje sada bježe glavom bez obzira. Sreća pa je odavno njihova sklonost ka lažima, podmetanjima i uvredama pročitana od strane naroda, usljed čega će uskoro imati više članica koalicije nego članova, glasača i simpatizera. Na izdisaju su i oni i DPS. Kao što su istovremeno kročili na političku scenu, pošteno je što će skupa i otići".

Demokrate su podsjetile da je Demokratski front, to "ona "jedina opozicija" koja ulazi u odbor dok je u njemu samo DPS, a izlazi kad uđu opozicione partije".

"Njima je bitno samo da su nasamo sa DPS-om, jer jedino u takvoj atmosferi mogu da smišljaju nebuloze na račun Demokratske Crne Gore", navodi se između ostalog u reagovanju Demokratske Crne Gore.

Bonus video: