Demokrate: Odgovornost, ozbiljnost i rezultati ne idu u istu rečenicu sa DPS-om

U saopštenju se dodaje da posljednji trzaji "korupciji sklone tivatske vlasti da sačuvaju slobodu i plijen koji su prigrabili od građana, a koji provejavaju i kao motiv za ovaj njihov, nazovi, osvrt, zaudaraju koliko i dobar dio naselja koja su ostavili bez vode, riješene kanalizacione infrastrukture i redovnog odvoza smeća.
1 komentar(a)
Demokrate, Foto: Demokrate
Demokrate, Foto: Demokrate
Ažurirano: 16.03.2016. 19:51h

Odgovornost, ozbiljnost i rezultati ne idu ni u istu rečenicu sa DPS-om ili, ako ih već stavimo, jedno drugo se može povezati koliko su tivatske vlasti za posljednjih nekoliko mandata uspjeli da povežu naselja na samo kilometar od grada na vodovodnu mrežu, saopšteno je iz Demokratske Crne Gore.

"Jedina voda koja je do njih stigla jeste atmosferska koja im je potkopala ionako trošan makadam, čije asfaltiranje nezajažljiva vlast već deceniju koristi kao mamac za glasove, što je u 21. vijeku, u opštini koja se diči blještavilom Porto Montenegra, jadno i žalosno. I po mišljenju Demokrata - neoprostivo. Naklapanje DPS-a kao nekakav odgovor na principijelan stav Demokrata da i protiv interesa ovog političkog subjekta traži bojkot izbora u Tivtu, pokazuje da je „demokratska“ u njihovom imenu ništa manja prevara od one koju namjeravaju po ko zna koji put na izborima da izvedu. Da išta u njima ima demokratsko, osim dijela naziva, ne bi kupovali glasove za metar drva, kantu vode ili asfaltirani frtalj puta. Iako su Demokrate sigurne u značajnu podršku Tivćanki i Tivćana, koja iz dana u dan raste, baš zbog toga smo dužni da veliki broj ljudi koji su spremni da nam poklone povjerenje na izborima ne žrtvujemo kao jagnjad na oltar predizbornih zloupotreba i izbornih marifetluka DPS-a", navodi se u saoštenju Demokrata.

Iz tivatskog DPS danas je saopšteno da Prijedlog sporazuma parlamentarnih opozicionih političkih subjekata koji su ponudile Demokrate, kojim pozivaju na bojkot izbora u Tivtu, predstavlja samo nastavak uzaludnog truda da odlože svoj debakl na tivatskoj političkoj sceni.

"Znamo da DPS boli to što nismo još jedna u nizu partija u opoziciji koja je spremna da se glođe oko par glasova ili mandata, da preraspodjeljuje izborni kolač u okviru opozicionog korpusa, već da smo probudili značajan dio prave vojske apstinenata u Tivtu, ali i drugdje. Naročito ih boli što Demokrate imaju tu širinu da svojim konkretnim rješenjima, ciljevima i idejama iz programa „Pobjede, a ne podjele“ privuku čak i one građane koji su, zavedeni lažnim obećanjima i šupljom pričom mafiokratske vlasti, na nekim prethodnim izborima glasali DPS. Tek će da ih boli", navodi se u saopštenju Demokrata

U saopštenju se dodaje da posljednji trzaji "korupciji sklone tivatske vlasti da sačuvaju slobodu i plijen koji su prigrabili od građana, a koji provejavaju i kao motiv za ovaj njihov, nazovi, osvrt, zaudaraju koliko i dobar dio naselja koja su ostavili bez vode, riješene kanalizacione infrastrukture i redovnog odvoza smeća."

"Demokrate i ovu priliku koriste da pozovu sve opozicione partije da bojkotuju izbore, ukoliko se oni ne odlože i u predviđenom roku ne obezbijede uslovi da oni budu fer i pošteni. Ako vlastodršci Tivta i na državnom nivou misle da ćemo statirati na unaprijed pripremljenoj pozornici, u predstavi sa podijeljenim ulogama i suflerima DPS-a, prevarili su se taman toliko kao i svaki građanin koji im je ikad, otkako su osnovani, dao povjerenje", zaključeno je u saopštenju Demokrata.

Bonus video: