Demokrate optužile Đukanovića: Naredio da plakat Martinovića stave sa čituljama

"Zna se da se u DPS-u, ni u jednom mjesnom odboru, ništa ne može učiniti bez miga „šefa“."
100 pregleda 11 komentar(a)
Vladimir Martinović
Vladimir Martinović
Ažurirano: 23.05.2018. 11:21h

Demokratska Crna Gora optužila je lidera Demokratske partije socijalista Mila Đukanovića da je lično naručio postavljanje uvredljivog plakata na račun Vladimira Martinovića na mjestu za postavljanje čitulja.

"Da Đukanović i njegovi izvođači radova na lokalu ne prezaju ni od čega kad se nađu u izglednoj situaciji da gube vlast na svim nivoima, najbolji je dokaz skandalozni postupak koji je, prema našim informacijama, naručio lično „šef“ DPS-a i predsjednik svih kriminalaca. Naime, sramni plakati, fotomontaže, kojima se kleveće i vrijeđa potpredsjednik Demokrata i nosilac naše liste u Kolašinu, Vladimir Martinović, već neko vrijeme osviću u Kolašinu. Na stranu to što je sve što se njima sugeriše gola neistina, danas su otišli i korak dalje. DPS, po naređenju Đukanovića lično, poslao je danas poruku u mafijaškom stilu Vladimiru Martinoviću", navode Demokrate.

Oni kažu da je postavljanje plakata Martinovića, koji je nosilac liste za Kolašin, na mjestu za čitulje jasna prijeteća poruka Martinoviću "i crtanje mete na njegovo čelo direktno od strane Mila Đukanovića."

"Zna se da se u DPS-u, ni u jednom mjesnom odboru, ništa ne može učiniti bez miga „šefa“. A šta znači kad Đukanović crta mete i tako daje odriješene ruke kriminalcima za pucanje i ubijanje, na svojoj koži je nedavno, po drugi put, osjetila novinarka Olivera Lakić. Imajući u vidu ambijent koji su Đukanovićeva politika i on lično stvorili i koji i dalje stvaraju, ove stvari ne smiju proći neopaženo i nekažnjeno. Od nadležnog tužilaštva očekujemo da u što skorijem roku otkrije počionice i, što je još važnije, nalogodavce ovako bezumnih i sramnih akata, kako bi se preduprijedile posljedice koje ovi monstruozni postupci sobom nose. Za Đukanovića poruka, ali ne mafijaška kakve on, vidimo, šalje: znamo da si nervozan zato što nećeš vratiti Kolašin pod svoju kontrolu i znamo da si nervozan jer ćeš izgubiti izbore, ali nas nećeš uplašiti. Ruka države vladavine prava će te stići uskoro", navodi se u nepotpisanom saopštenju Demokrata.

Bonus video: