Demokrate Plužina podržale rješenja za prve fer, slobodne i poštene izbore

Saopšteno je da su učesnici sastanka saglasni u ocjeni da su "objelodanjeni dokazi koji govore o tome da je DPS planirao krađu i narednih Parlamentarnih izbora, na način što je sveobuhvatnu reformu izbornog i drugog zakonodavstva planirao tek za period nakon 2020. godine"
629 pregleda 0 komentar(a)
Sa sastanka, Foto: Demokrate
Sa sastanka, Foto: Demokrate

Rukovodstvo Demokratske Crne Gore održalo je sastanak sa predsjednicima mjesnih odbora partije u Plužiinama, saopšteno je iz ove partije.

Odbor ove partije u Plužinama podržao je prva rješenja za fer, poštene i slobodne izbore.

"Na sastanku je, još jednom, potvrđena puna podrška članstva Demokrata Briselskom planu jer je to jedini dokument opozicije koji je u posljednjih dvadeset godina naišao ne samo na zainteresovanost, nego i otvorenu podršku međunarodne zajednice u smislu njegove primjene. Takođe, Demokrate u Plužinama podržale su i prva rješenja za fer, poštene i slobodne izbore koja su Demokrate prethodnih dana predočile crnogorskoj javnosti. Tako je predlog novog glasačkog listića naišao na odobravanje Demokrata u Pivi, a podržan je i predlog održavanje generalnih lokalnih izbora u jednom danu, kao i svih drugih koje je Pivljanima prezentovao predsjednik Bečić. Riječ je o rješenjima koja obezbjeđuju prve fer, slobodne i poštene izbore u Crnoj Gori", saopštili su iz Demokratske Crne Gore.

Saopšteno je da su učesnici sastanka saglasni u ocjeni da su "objelodanjeni dokazi koji govore o tome da je DPS planirao krađu i narednih Parlamentarnih izbora, na način što je sveobuhvatnu reformu izbornog i drugog zakonodavstva planirao tek za period nakon 2020. godine."

"Takođe, i otkrivene fantomske radne grupe ukazuju na to da je namjera krađe izbore postojala i ovog puta", zaključeno je u saopštenju.

Bonus video: