Demokrate Plužine: Aktivista SNP-a upao u naše prostorije i vrijeđao

"Lokalni SNP je ovim postupkom prema našoj kandidatkinji za odbornicu još jednom pokazao da je ta partija DPS u malom i da ni njima nisu strani mehanizmi obračuna sa neistomišljenicima, zastrašivanja i obračuni sa medijima za koje smo se iskreno nadali da ih baštini jedino DPS"
125 pregleda 23 komentar(a)
Demokrate Plužine, Foto: Printscreen
Demokrate Plužine, Foto: Printscreen
Ažurirano: 18.05.2018. 17:32h

Demokratska Crna Gora saopštila je da je aktivista SNP-a, Ljubomir Radojičić, oko 17.15, pokušao da upadne u prostorije Demokrata u Plužinama.

Kako je saopšteno, Radojičić je po ulasku u kancelariju prisutnima rekao "ološi jedne, daću ja vama..."

"Radojičič je vrijeđao kandidatkinju za odbornicu Demokrata, Mirjanu Adžiću, koja je prije nekoliko dana pretrpjela šikaniranje od aktuelnog gradonačelnika Plužina iz redova SNPa. Ovaj čin Mirjane Adžić je, očito, bio okidač za bijedni pokušaj zastrašivanja nje od strane lokalnog SNP-a, koji je ovim postupkom prema našoj kandidatkinji za odbornicu još jednom pokazao da je ta partija DPS u malom i da ni njima nisu strani mehanizmi obračuna sa neistomišljenicima, zastrašivanja i obračuni sa medijima za koje smo se iskreno nadali da ih baštini jedino DPS. Događaj u Plužinama neprijatno nas je iznenadio", navodi se u saopštenju Demokrata.

JWPlayer video mesto

Dodaju da je Radojičić fizički nasrnuo i na potpredsjednika i poslanika Demokrata, Mijomira Pejovića, koji je o cijelom događaju obavijestio Odjeljenje bezbjednosti u Plužinama.

Bonus video: