Demokrate Radunoviću: Čovjek bez savjesti nam soli pamet

"Zaboravili ste da ste od oktobra 2016. godine sve lokalne izbore od Demokrata izgubili..."
5 komentar(a)
Demokrate logo, Foto: Demokrate
Demokrate logo, Foto: Demokrate
Ažurirano: 10.09.2017. 16:34h

Svaka rečenica Miodraga Radunovića vrvi od neistina i nelogičnosti, ocijenili su iz Demokratske Crne Gore.

Oni su u nepotpisanom saopštenju koje je poslao Press centar Demokrata optužili Radunovića da je odgovoran za tragediju vezanu za infekciju beba u Bijelom Polju.

"Takav čovjek bez savjesti našao se da bez ikakvog srama nama soli pamet", navode Demokrate.

Oni su kazali da je upravo to što DPS percipira prekid bojkota kao dobro rješenje najbolja poruka onima koji su pomišljali da prekinu bojkot, jer je to kako navode, dobro rješenje za "organizovanu kriminalnu grupu.

"Nikad do sada nije proizvedena veća kriza unutar DPSa, niti je ikad bilo više pritisaka na vas od strane međunarodne zajednice, kao u ovom periodu bojkota parlamenta, čega ste itekako svjesni, pa ste na sve načine pokušavali da osujettite legitiman i, pokazalo se, najefikasniji oblik demokratskog pritiska. Kažete dijalog, pitamo vas - a sa kim? Sa vama koji imate u vrhu partije čovjeka koji je vođa najjače kriminalne organizacije u državi i to priznao, i za to osuđen, a sada je u bjekstvu. Sa vama, čiji je lider uništio državu, a njegov brat je pljačka gdje god stigne. Stvarno ste smiješni, ali istovremeno i drski i bezobrazni, ako očekujete da bilo ko iz Demokrata uđe sa vama u dijalog", poručili su Demokrate Radunoviću.

Oni su poručili da su još prije tri mjeseca počeli kampanju u svakoj od opština i razvili infrastrukturu od časnih i uglednih ljudi "koji će vas tako politički deklasirati u novembru, da se od toga nećete nikada oporaviti."

"Zaboravili ste da ste od oktobra 2016. godine sve lokalne izbore od Demokrata izgubili, nemojte sebi davati lažnu nadu da se to neće desiti i na ovim izborima koji nam slijede na jesen. I baš da ne biste završili posao uništavanja Crne Gore, mi smo se pojavili da vas spriječimo u toj zloj namjeri. I još jednom vam poručujemo: nema povratka u Parlament, jer je bojkot nešto najučinkovitije što je do sada pokrenuto protiv vas, zato ste i činili sve da nas vratite tamo, kako bi tu akciju obesmislili, a ako ste već našli nekog ko će vam u obesmišljavanju bojkota pomoći, uhvatite se za ruke, pa igrajte po Skupštini, srećno vam bilo. Demokrate u toj predstavi nećete gledati", zaključuju Demokrate.

Bonus video: