Demokrate SNP-u: Zašto je vaš potpredsjednik prisustvovao inaguraciji Đukanovića, grobara crnogorske mladosti?

"Zašto je jedino vaša partija imala predstavnika na jučerašnjoj inaguraciji poslednjeg evropskog diktatora, kojoj nije prisustvovala niti jedna druga opoziciona partija, niti jedan državnik Evrope i svijeta, kao ni najznačajnije diplomate u Crnoj Gori?"
108 pregleda 28 komentar(a)
Demokratska Crna Gora, Foto: Demokratska Crna Gora
Demokratska Crna Gora, Foto: Demokratska Crna Gora
Ažurirano: 21.05.2018. 18:42h

Zašto je vaš potpredsjednik partije prisustvovao jučerašnjoj inaguraciji Mila Đukanovića, grobara crnogorske mladosti?, pilali su iz Demokratske Crne Gore Socijalističku narodnu partiju (SNP).

Oni su reagovali na saopštenje SNP u kome je između ostalog poručeno da su "Demokrate kao pubertetlije izgubile kompas i vrijeme".

"Zašto je jedino vaša partija imala predstavnika na jučerašnjoj inaguraciji poslednjeg evropskog diktatora, kojoj nije prisustvovala niti jedna druga opoziciona partija, niti jedan državnik Evrope i svijeta, kao ni najznačajnije diplomate u Crnoj Gori? S obzirom da govorite o finansijama, valja vas podsjetiti da su finansije Demokrata za ove četiri godine prošle sve moguće kontrole, da su nadležni boravili mjesecima u našim prostorijama, i da smo nakon svega dobili pozitivne izvještaje i najviše ocjene i nevladine organizacije MANS, i Državne revizorske institucije i Agencije za spječavanje korupcije", navodi se u saopštenju Demokrata.

U saopštenju se dodaje da je za razliku od Demokratske Crne Gore, SNP dobila negativne reizororske izvještaje DRI, uz kako navode jasne optužbe za zloupotrebe i nezakonito poslovanje.

"Što se praktično nije desilo niti jednoj drugoj političkoj partiji u Crnoj Gori. Toliko o finansijama, a mi zaista nijesmo nadležni da utvrđujemo koja od svih frakcija koje imate u Partiji ili Glavnom odboru je odgovorna za zloupotrebe o kojima govore nadležni organi", kazale su Demokrate.

Iz te partije navode i da se na kraju opet dolazi do one elementarne političke časti.

"Da ona postoji, rekli bi ste da ste za prethodne četiri godine zbog rezultata koje je Aleksa Bečić sa timom ljudi ostvario u sjajnoj kampanji "Mladost.Mudrost.Hrabrost" 2014. godine prihodovali samo u Podgorici oko 250.000 eura i da ste zahvaljući tom sjajnom rezultatu zaradili stotine hiljada eura. Naravno, vi ne pominjete prihode koje vam je Bečić donio, već troškove kampanje za lokalne izbore u 14 opština, koja je bila najmanja u odnosu na sve političke konkurente. Jadno, bijedno, providno. Dok se vi bavite ovakvim podmetanjima i idete na inaguraciju grobara crnogorske mladosti, mi radimo udarnički da bi 27. maja pobijedili onoga koga vi inagurisaste juče na Cetinju. Prenisite mu da odlično stojimo, da svakim danom rastemo i da ćemo ga sigurno pobijediti", zaključuje se u saopštenju Demokrata.

Bonus video: