Demokrate Tivat: Ne učestvujemo na izborima, iako imamo svu dokumentaciju

Demokrate su napomenule da su pojedine partije saopštavale da nema uslova za fer izbore, a da su juče predale izbornu listu za učešće na istim izborima
17 komentar(a)
Ažurirano: 23.03.2016. 16:09h

Demokrate nisu sinoć predale dokumentaciju za učešće na lokalnim izborima u Tivtu, zbog "nepostojanja osnovnih uslova za njihovo održavanje", navodi se u saopštenju Demokrata.

"Iako imamo izuzetno jaku infrastrukturu u Tivtu, Opštinski odbor, Izvršni odbor, mjesne odbore, sjajnog nosioca izborne liste Vladimira Arsića, Izbornu listu sa 32 kandidata, prikupljene potpise podrške u mnogo većoj mjeri od potrebne, Izborni program distribuiran u preko 3000 domaćinstava, završena dva kruga kampanje „od vrata do vrata“. Kao što možete vidjeti na fotografijama, dokumentacija je u potpunosti bila spremna, ali nijesmo željeli da simuliramo demokratiju", kazali su Demokrate Tivat

Oni su napomenuli da su pojedine partije saopštavale da nema uslova za fer izbore, a da su juče predale izbornu listu za učešće na istim izborima.

"Očito da svi na isti način ne razumijemo značenje riječi politika. Za nas je ona dosljednost i povjerenje, a za nekog moguće samo mandati i privilegije. To ostavljamo građanima na procjen", kazale su Demokrate Tivat.

Galerija

Bonus video: